Mega Cloud

Na ovim stranicama se nalaze bezbedne kopije svih dokumenata koje mogu da posluže za bolju saradnju sa klijentima. Uslugu mogu da koriste samo registrovane osobe uz dozvolu i kodove za pristupanje. 

Pripremili smo veliki prostor u kome možete da nađete sve vaše važne dokumente. Dovoljno je samo da se prijavite na servis prema uputstvu koje ste dobili od adaministratora i svi vaši dokumenti će se pojaviti na jednom mestu.

Prilikom prijave na servis Mega Cloud molimo vas da koristite vaše korisničko ime i lozinku koju ste dobili prilokom sklapanja ugovora. Kupci koji nisu tražili prijavu na servis prilikom sklapanja ugovora, svoju prijavu mogu nakladno izvršiti.

Zbog velikog zahteva naših klijenata da svoje dokumente dobiju na laši i brži način, stvorili smo servis za deljenje ličnih dokumenata sa velikim prostorom. Vaše dokumente možete pronaći preko svih uređaja jednostavnom prijavom na oblak – sistem za deljenje važnih dokumenata. Ovaj servis mogu da koriste samo registrovani korisnici prijavom svojim korisničkim imenom i lozikom. Ovaj servis mogu da koriste samo naši klijenti koji su se prilikom kupovine registrovali na servis Mega Cloud

Ovaj servis mogu da koriste naši kupci potpuno besplatno. Servis mogu da koriste i drugi korisnici koji žele da čuvaju svoje podatke. Dodatne informacije o ovom servisu možete da dobijete pozivom našem info centru.

Vrlo ozbiljno shvatamo svoju odgovornost u saradnji sa našim klijentima. Obvezujemo se da ćemo štititi vašu privatnost i omogućiti vam najbolje moguće iskustvo korišćenja naših usluga i proizvoda. Zato smo utvrdili opšta pravila poslovanja. Korišćenjem ovog servisa saglasni ste sa svim opštim uslovima i politikom privatnosti.

Upoznajte naše nove proizvode

Patentiramo samo najbolje

Pokrećemo istraživanja u želji da stvorimo još bolje proizvode koji će sačuvati i popraviti zdravlje. Ostanite sa nama i izaberite samo najbolje za sebe.

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.