Pokrećemo Akcije

Program podrške našim klijentima podrazumeva mnoge kvalitetne servise.

Poštujući naše klijente i druge osobe koji će to postati, pripremili smo kvalitetne i lepe akcije koje mogu da poprave kvalitet života. Pratite naše akcije i postanite još više zadovoljni svojim zdravljem.

Poklonite vaučer

Pripremili smo vaučer kojim možete da obradujete vaše drage osobe. Vaučer je vredan poklon, kao poseban znak pažnje, namenjen je da obradujete nekoga ko poštuje svoje zdravlje i želi da ga sačuva.

Više o vaučeru možete saznati na sledećem linku i tim putem se možete prijaviti za detekciju. Verujemo da će vas naša akcija i poklon vaučer obradovati.

Spavajte kvalitetno

Često o spavanju ne razmišljamo dok ne nastanu problemi sa umorom ili drugi zdravstveni problemi. Spavanje se često ne vezuje kao osnovni element za dobro zdravlje, a upravo u snu se odvijaju svi najvažniji regenerativni procesi.

Instrumentalnom detekcijom zračenja u vašem prostoru možemo da otkrijemo i uklonimo većinu razloga za loše spavanje. Probudite se ujutro sa puno više energije i sačuvajte zdravlje. Samo tako vaš dan može da bude uspešan. 

Elektromagnetna ili nejonizujuća zračenja proizvedena na različite načine, od energetskih vodova do mobilnih telefona i baznih stanica, zavisno od intenziteta, vrste, snage, udaljenosti i vremena izloženosti, izazivaju različita oboljenja, uključujući maligne bolesti. Nažalost, zbog nedovoljnih saznanja, još uvek nema jedinstvenog stava. Bolji uvid u realnu situaciju koju imaju dobri poznavaoci ove oblasti ukazuju da ne treba ignorisati njegove potencijalne opasnosti po zdravlje.

Akcija danas

Želimo da nagradimo osobe koje su odlučne i donose hrabre odluke. Zdravlje je uvek ispred svih drugih prioriteta i o njemu se ne razmišlja već se odluke donose hrabro i odmah. Zato smo odlučili sa posebnim pogodnostima da nagradimo hrabre osobe.

Dok većina osoba samo razmišlja o svom zdravlju i ništa ne preduzima, hrabre osobe donose odluku odmah. Zato što zdravlje ne može da čeka, doneli smo odluku da nagradimo odlučne osobe koje brinu za svoje zdravlje.

Akcija danas se odnosi na sve osobe koje se odluče da naprave prvi korak za svoje zdravlje. Prilikom naše posete u vašoj kući i preventivnog informisanja imate mogućnost da donesete odluku odmah i izaberete naše proizvode. Vašu odlučnost ćemo nagraditi sa 35% popusta na redovnu cenu izabranog proizvoda.

Budite sa nama i pratite naše stranice na kojima ćemo objaviti buduće akcije.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.