Prijava za posao

Odlučite se za uspeh, preduzmite sledeći korak i prijavite se za posao kako biste i Vi uskoro mogli reći kako radite posao koji volite i živite dobro.

Prijavite se za vaš posao budućnosti

Predlažemo vam da radite sa nama u uspešnoj organizaciji koja poštuje prave ljudske vrednosti i sluša vaše lične potrebe i želje. Spremni smo zajedno sa vama da rastemo i dostignemo velike rezultate.

U nastavku teksta nalazi se prijava za vaš novi posao koju lako možete popuniti. Ukoliko niste u mogućnosti da ispunite prijavu u aplikaciji, uvek nam vašu biografiju možete poslati na našu mail adresu rezervisanu za ambiciozne osobe koji su pune energije i žele da rade sa nama.

Napravite prvi korak i prijavite se za vaš novi posao budućnosti. Očekujemo vas u našem naprednom timu.

Pozicije za koje možete da konkurišete

U razmatranje mogu da se prihvate samo biografije koje su u potpunosti popunjene, sa svim ličnim podacima i brojem za kontakt. Posebno nam je važno vaše radno iskustvo i podaci o prethodnom zaposlenju.

U nastavku možete da saznate više o otvorenim pozicijama ili pozovite naš info centar.

Call Operater

Posao call operatera je zakazivanje naših informativnih sastanaka kod klijenta koje organizujemo. Naš pozivni centar radi van prostorija kompanije. Svaki operater radi od svoje kuće u mirnom okruženju, potpuno opušteno. Detalje u vezi rada kandidat može da dobije nakon prijave.

Za poziciju call operatera i zastupnika u prodaji mogu da konkurišu isključivo osobe sa stalnim prebivalištem u Republici Srbiji. Saradnjom sa našim kolegama ostvarili smo odličan odnos uz podršku i stručno usavršavanje.

Posebnu pažnju posvećujemo zastupnicima u prodaji – savetnicima i njihovom stručnom i ličnom usavršavanju. 

Zastupnik u prodaji

Posao zastupnika u prodaji radi se direktnom prodajom na terenu sa zainteresovanim klijentima koji su pristali na informativni sastanak koji je dogovorio call centar. Zastupnik prolazi osnovnu obuku i dobija sav potreban materijal i opremu za rad. Osigurali smo i dodatna usavršavanja za zastupnike.

U zavisnosti od broja prijavljenih kandidata i trenutne popunjenosti radnih pozicija, poziv prema kandidatima koji su konkurisali može da bude i duži. Svakako, svi prijavljeni kandidati biće pozvani na razgovor. Ukoliko je vaše mesto prebivališta na većoj udaljenosti, razgovor za posao možemo ostvariti online – video poziv.

Prijava za Posao

 

Verifikacija

Pozivamo sve osobe koje žele da napreduju, stvaraju karijeru, uče i usavršavaju se, da se priključe našem naprednom timu. Potpunom podrškom i usavršavanjem vaših osobina možete da postignete odlične rezultate.

Svaki problem je lakše rešiti kada ste okruženi pravim prijateljima.

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.