Geološko Zračenje

Pouzdanom detekcijom zračenja elektronskim indikatorima možemo da vam predložimo zdravo mesto za odmor i život. Prijavite se za detekciju u vašoj kući.

Ovakva vrsta zračenja je prirodna vibracija Zemlje koja se podiže kroz zemljine slojeve i izobličava sa elektromagnetnim poljima podzemnih vodenih protoka, koncentracije minerala, raseda u zemlji i podzemnih šupljina. Takva izobličena vibracija postaje abnormalno visoke frekvencije i opasna za sve žive organizme. Uz ovakav oblik zračenja postoje i Curryjeve i Hartmannove energetske mreže koje su također štetne, a posebno su opasna mesta gde se međusobno ukrštaju.

Voda sadrži nosioce električnog napona u vidu jona. Tekuća voda time predstavlja pojavu električnog strujanja, a u podzemnom toku ona stalno menja svoj pravac i brzinu. Tekuća (jonska) istosmerna struja proticanjem kroz naizmenična strujanja potiče atome i molekule u pokrivaču iznad podzemnih voda da samostalno proizvode vibracije. Duža izloženost kompleksnom uticaju štetnih zračenja izuzetno remeti energetsku strukturu bioloških sistema i odražava se na pojavu različitih oboljenja kako psihomentalnih tako i fizičkih. Danas je u  mnogim državama radiestezija priznata veština, a u nekima se zakonski predlaže radiestezijska detekcija terena pre izgradnje, te su i cene stanova zavisne od  radiestezijskog nalaza. Kvalitetno lociranje štetnih zračenja jedna je od najbitnijih preduslova za postavljanje kvalitetne dijagnoze.

Opšta karakteristika ovih zračenja je da su to NISKOFREKVENTNA ZRAČENJA koja deluju na ljudski organizam i ostala živa bića iritirajući normalan rad ćelija, tj. izazivajući promene membranskog potencijala (depolarizuju ih ili ih hiperpolarizuju), što dovodi do ozbiljnog poremećaja elektromagnetnog svojstva krvi i šire, do poremećaja celokupne energetske strukture bioloških sistema.
Obzirom na to da se svaka promena oscilatorne informacije evidentira u ljudskom organizmu i izaziva reakciju vegetativnog nervnog sistema, jasno je da ova zračenja predstavljaju generatore bolesnih stanja i tegoba.

Posledice Zračenja

Često se javlja neprijatan osećaj, teško disanje, nervoza, brzo umaranje, glavobolje, poremećaji srčanog ritma, oscilacije krvnog pritiska. Povećava se potreba za kafom ili cigaretama kako bi se održao neophodni ritam rada, ili se poteže za tabletama koje povećavaju aktivnost i pomažu održavanju koncentracije. Osoba je sklona “bežanju“ sa radnog mesta iz neobjašnjivih razloga. Kod osetljivih osoba nežne konstitucije dolazi do vrtoglavice, ponekad i do gubitka svesti, čestih mučnina i povraćanja. Sa posla, uz normalan ritam rada, odlazi se potpuno iscrpljen i razdražen.

TRAŽITE DETEKCIJU ZRAČENJA

Prijavite se za detekciju zračenja u vašem prostoru

Uticaj loše zone spavanja može da deluje različito na naše organe. Postoji mogućnost da smanjite ili čak ukinete efekat lečenja ili lekova.  Prve smetnje su često blage i deluju uopšteno: Nesanica, vrtoglavica i blaga nestabilnost, ubrzani puls, aritmija, a kasnije dolazi do pojave većih simptoma bolesti.

Prijavite se za detekciju prirodnog zračenja elektronskim indikatorom Fenix. Detektor radi isključivo na frekvencijama radio talasa i potpuno je objektivna metoda detekcije. Egzaktno merenje donosi vrlo precizne rezultate bez odstupanja i sasvim jasno može da ukaže na potencijalnu opasnost na zdravlje u budućnosti.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.