Penzionerska Kartica

Sada su još povoljniji uslovi za ostvarivanje prava na popust i dodatne bodove na naše najstarije.

Penzionerska kartica omogućava dodatni popust na naše proizvode od 10% i posebne bodove koje ćemo dodeliti na vašu karticu. Popust mogu da ostvare samo penzioneri koji imaju karticu.

Sve dodatne informacije o pravima na penzionerku karticu, načinu prijavljivanja i izdavanja možete naći na sajtu penzionog fonda PIO Republike Srbije. 

Popuste koje možete ostvariti na kupovinu naših proizvoda i informacije o cenama možete dobiti putem našeg info centra.

Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje pozvao je sve korisnike penzionerskih kartica da na svom mobilnom uređaju preuzmu aplikaciju „Penzionerska kartica”. Aplikacija je besplatna i jednostavna za korišćenje i pretragu, kaži iz Fonda. U njoj se nalaze obaveštenja gde može da se iskoriste penzionerska kartica, koliki su popusti koje kompanije i institucije daju penzionerima, kao i na koje robe i usluge se popusti odnose. Istovremeno, aplikacija omogućava korisnicima da prate stanje bodova koje dobijaju kupovinom, kao i da pročitaju najvažnije vesti u vezi s ovom karticom. Među najčešćim pitanjima Fondu PIO, kada je reč o karticama, su kako se dodeljuju bodovi korisniku, kao i čemu služe dodeljeni bodovi onom ko koristi penzionersku karticu.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.