Poklon Kartica

Obradujte drage osobe poklon karticom sa kojom mogu da iskoriste popuste na naše usluge.

Poklon karticu možete pokloniti svojim dragim prijateljima ili osoba do kojih vam je stalo. Dobijanje kartice vrlo je jednostavno. Možete da popunite kontakt formu, a mi ćemo karticu poslati osobi koju ste naveli.

Obradujte nekoga

Ispunite kontakt formu pažljivo i preporučite osobu kojoj ćemo pokloniti karticu iznenađenja. Obradovaćemo nekoga sa vašom preporukom i stvoriti još lepše odnose. 

Osobu koju prepočite kontaktiraćemo i u dogovoru poslati karticu na kućnu adresu kao najlepši poklon. Ovu akciju pokrećemo na predlog naših klijenata i trajaće sve dok možemo da obradujemo nekoga. Očekujemo da podržite našu akciju i da obradujemo što više dobrih ljudi.

Kontakt Forma

Molimo vas da pažljivo i do kraja popunite kontakt formu i sve tražene podatke kako bi uspešno uručili vašu poklon karticu. Ukoliko sva polja nisu ispunjena, kartica neće moći da bude uručena.

Podaci osobe koja poklanja karticu

 

Podaci osobe koju preporučujete za poklon karticu

 

Verifikacija

Vrlo brzo ćemo pokrenuti proces dobijanja poklon kartice prema osobi koju ste naveli u preporuci.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Poslovna Prilika

Ukoliko ste ambiciozni, otvoreni za izazove, motivisani da postižete više, spremni da plasirate svoje nove ideje i predloge, komunikativni ste i želite da vaš rad bude vrednovan i nagrađen, prijavite se za vaš posao budućnosti i predložite nam saradnju.

Vašu biografiju možete poslati putem adrese iz kontakt forme.

GeniusGroup

Copyright © 2022 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Dodatne informacije o proizvodima i uslugama saznajte putem kontakt forme.

Verified connection and very secure purchase protected by SSL certificate.

Kontakt tehničke podrške nalazi se na stranicama za kontakt