BioMagnetic

Ubrzavanjem cirkulacije krvi za vreme noćnog odmora stvaraju se povoljni biološki rezultati.

Magnetna podloga BioMagnetic služi za korekcijiu već postojećih ležaja. Izuzetno je koristan za ležaje na sklapanje. Veoma je zahvalan za male prostorije gde je teško smestiti veliki krevet sa dušekom. Jednostavno se navlači na postojeći dušek i za samo par minuta se može skinuti kada za to postoji potreba. Maksimalno se prilagođava anatomiji tela tako da daje vrhunsku udobnost tokom sna.

Magnetizam

BioMagnetic se postavlja na krevete za spavanje kako bi se uz biološko dejstvo kontrolisanog magnetnog polja značajno ubrzao metabolizam i poboljšala cirkulacija (prokrvljenost tkiva) u našem organizmu. Namenjena je osobama koje imaju probleme sa bolovima u leđima, krstima, duž kičme i nogama, kao i zdravim osobama koje žele da spreče nastajanje navedenih tegoba. Pogodna je kod svih koji imaju probleme sa mišićima (distrofija), kao i za ležeće pacijente radi umanjenja mogućnosti nastanka dekubita i otvorenih rana na koži. Magnetna prostirka preporučuje se svima koj žele ekskluzivnan osećaj opuštanja i relaksacije u trenucim odmora.

BioMagnetic

Prirodna magnetna terapija je metoda kojom se magnetnim poljem pospešuje i ubrzava lokalni metabolizam na nivou ćelije u zoni delovanja magnetnog polja i kao takva je delotvorna kao preventivna mera za održavanje zdravlja i vitalnosti čitavog organizma. Primenom magnetne terapije, postižu se povoljni biološki efekti, sa posebnim akcentom na regenerativne i stimulativne efekte.

Saznajte kako da popravite cirkulaciju za vreme spavanja, kada se najduže odmarate i pomognite vašim organima u smislu boljeg rada, a istovremeno popravite koštano zglobni sistem. Povećanjem cirkulacije u celom organizmu jačate opšte stanje organizma i preventivno delujete na teže bolesti. Cirkulacija krvi efikasno nosi kiseonik, hrani i održava svaku ćeliju zdravom i fukcionalnom u cilju opšteg zdravlja.

Upotrebom Biomagnetic Therapy poboljšava se cirkulacija krvi, tako se krv kreće kroz periferne delove i mreže kapilara noseći više kiseonika i hrane. Istovremeno se eliminišu štetne materije iz ćelija. Prirodna magnetna terapija ne koristi električno polje i zbog toga nema loše delovanje na organizam i nikakvih štetnosti na organizam ili nuspojave.

Širok spektar simptoma može ukazivati na slabu cirkulaciju i uticati na kvalitet života, a isto tako mogu izazvati i ozbiljne komplikacije. Simptomi loše cirkulacije možda nekada nisu očigledni, ali bez obzira na to, moramo znati da loša cirkulacija može biti veoma opasna po naše zdravlje. Jedan od najčešćih simptoma loše cirkulacije je je otečenost i osećaj trnjenja u rukama i nogama. Smanjeni protok krvi uzrokuje da se ruke i noge osećaju hladnije od ostatka tela. Kada krv pravilno ne cirkuliše, to dovodi do kolebanja temperature na koži i nervnim završecima ruku i nogu.

Dodatne informacije

Proizvod je potpuno napravljen od prirodnih materijala uz garanciju proizvođača i izjavi o uslađenosti medicinskim uređajem države proizvođača. Proizvod je moguće kupiti na rate prema važećem cenovniku i uslovima na dan potpisivanja ugovora i prema pravilniku o trenutno aktivnoj akciji. Predviđena trenutna akcija omogućava kupovinu ovog proizvoda sa popustom prema važećem cenovniku.

Maloprodajna cena proizvoda BioMagnetic Therapy je 74.667 dinara.

Sve dimenzije proizvoda su standardne i mogu se napraviti van serije isključivo za poznatog kupca uz avansnu uplatu i rok isporuke od 9 do 90 dana. Dimenzije proizvoda mogu biti u dužinu od 150 – 170 i širinu 60 – 70 

Iskoristite mogućnost 10% popusta na online kupovinu.

Bezbednost Proizvoda

Granične vrednosti ekspozicije Statičkom magnetnom polju definisane su osnovnim preporukama Međunarodne komisije za zaštitu od nejonizujućih zračenja ICNIRP. Izmerena vrednost magnetne indukacije na proizvodu je u dozvoljenim granicama i kao takav se potpuno bezbedno može koristiti bez štetnih posledica na organizam. Na proizvodu je izmerena dozvoljena vrednost za izlaganje stanovništva statičkom magnetnom polju, prema ovim preporukama iznosi 40mT za celodnevno izlaganje. Profesionalna dnevna izloženost za celo telo je 200mT.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.