Preventivno Informisanje

Zbog sve većeg prisustva zračenja i štetnog uticaja na zdravlje pokrećemo mogućnost detekcije zračenja i informisanja.

Organizujemo preventivnu dijagnostiku prostora i otkrivanje štetnog zračenja uz moguću povezanost sa trenutnim tegobama koje osećate. Dijagnostika zračenja i informisanje u vezi uticaja na zdravlje radi se u kućnom prostoru isključivo uz prisustvo svih ukućana, odnosno njihovu dozvolu ili pristanak.

Posledice su u budućnosti

Posledice štetnog elektromagnetnog zračenja na zdravlje i razvoj naše dece ćemo tek sagledati. Ranije generacije nisu bile izložene delovanju štetnog zračenja u ovolikoj meri od samog začeća, pa ne možemo ni da pretpostavimo kakve će posledice naša deca sve osetiti u zrelom dobu. Ipak, postoje zdravstveni problemi za koje sigurno znamo da postoji rizik kod dece:

  • Problem sa fertilitetom (plodnošću) u reproduktivnom dobu;
  • Promena i oštećenje DNK;
  • Elektro hipersenzitivnost (EHS);
  • Neurološke i psihološke smetnje;
  • ADHD (hiperaktivnost deteta);
  • Autizam;
  • Pa čak i gojaznost.

Tehničko Zračenje

Biološki efekti koje izazivaju ova zračenja su različiti i zavise od mnogih faktora: karakteristika izvora zračenja (dimenzija, frekvence zračenja, intenziteta, načina emitovanja zračenja) ekspozicije (rastojanja od izvora, prostorne distribucije zračenja, vremenske raspoređenosti i trajanja), bioloških karakteristika i funkcionalnog značaja zahvaćenog tkiva, dimenzija tkiva, njegovih fizioloških karakteristika, sastava.

Preventivno informisanje u vašoj kući

Posetu vašem kućnom prostoru odobravaju isključivo ukućani uz zajedničku saglasnost i organizuje se u vreme koje vama najviše odgovara tako da svi ukućani budu prisutni. Informisanje uključuje detekciju zračenja u kući i povezivanje sa trenutnim tegoba sa zdravljem. Zračenje u vašoj blizini može da pokrene mnoge tegobe i deluje na vaše zdravlje kao okidač.

Epidemiološkim studijama i eksperimentalnim istraživanjima dolazi se do zaključka da elektromagnetna polja i talasi (koji su prisutni svuda oko nas i čiji se intenzitet svakodnevno povećeva preko dozvoljene granice) predstavljaju stalnu opasnost po naše zdravlje čak i kada su u okvirima dozvoljenih granica. Stručnjaci već godinama upozoravaju da su prvi simptomi oboljenja izazvanih štetnim delovanjem zračenja povećana razdražljivost i nervoza, nesanica, glavobolje, osećaj malaksalosti i hroničnog umora, anksioznost, sklonost depresiji, teškoće pri pamćenju i problemi sa koncetracijom, gubljenje vitalnosti, smanjivanje psihičke aktivnosti i sl.

Biološki efekti zračenja

Ispitivanje bioloških efekata nastalih usled uticaja elektromagnetnog zračenja radio frekvencijama (RF) i mikrotalasnim frekvencijama (MW) je naučna disciplina sa intenzivnim razvojem. Danas postoji veliki broj radova u naučnoj literaturi u kojima su objavljeni rezultati teorijskih i eksperimentalnih istraživanja uticaja EM polja na tkiva, organe i sisteme životinja i ljudi. Uticaj loše zone spavanja može da deluje različito na naše organe. Postoji mogućnost da smanjite ili čak ukinete efekat lečenja ili lekova.  Prve smetnje su često blage i deluju uopšteno: Nesanica, vrtoglavica i blaga nestabilnost, ubrzani puls, aritmija, a kasnije dolazi do pojave većih simptoma.

Ljudski organizam predstavlja složenu strukturu sa elektromagnetne tačke gledišta koja je sastavljena od skupova organa i sistema na koje elektromagnetno zračenje različito utiče. Termički efekti su dosta dobro proučeni i dokazani i obuhvataju fiziološke efekte i efekte promene ponašanja.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Poslovna Prilika

Ukoliko ste ambiciozni, otvoreni za izazove, motivisani da postižete više, spremni da plasirate svoje nove ideje i predloge, komunikativni ste i želite da vaš rad bude vrednovan i nagrađen, prijavite se za vaš posao budućnosti i predložite nam saradnju.

Vašu biografiju možete poslati putem adrese iz kontakt forme.

GeniusGroup

Copyright © 2022 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Dodatne informacije o proizvodima i uslugama saznajte putem kontakt forme.

Verified connection and very secure purchase protected by SSL certificate.

Kontakt tehničke podrške nalazi se na stranicama za kontakt