Evropski Projekat

Zdravlje na radnom mestu ima vrlo važnu ulogu u preventivnom smislu očuvanja zdravlja svakog zaposlenog i pružanja kvalitetnog radnog okruženja.

Svakim danom značajno se povećava broj osoba koje su u svom radu profesionalno izložene malim dozama zračenja. Kakav će biti efekat zračenja na njihov organizam zavisi od niza faktora među kojima su vrsta zračenja, veličina doze, dužina izlaganja,
radioosetljivost imunog sistema kao i stanje reper sistema organizma. Direktnim dejstvom zračenje oštećuje molekule proteina, lipida, ugljenih hidrata i DNA i dovodi do njihove jonizacije i ekscitacije.

Organizujemo periodične preglede radnog mesta

Poslednjih godina višestruko se povećao broj uređaja koje koristimo, a koji emituju elektromagnetno zračenje. Osim broja, povećalo se i naše vreme provedeno pored ovih uređaja. Najnovija istraživanja govore da prosečni korisnik u Srbiji na mobilnom telefonu provede oko 5h dnevno, dok je u Evropi taj prosek 3,3h. Razvoj bežičnih tehnologija je, osim komunikacije između bazne stanice i telefona, doneo i naglu ekspanziju upotrebe wi-fi i bluetooth komunikacije između uređaja, koji takođe spadaju u štetno elektromagnetno zračenje.

Lista svih najčešćih zdravstvenih rizika sa kojima se suočavamo usled dugoročne izloženosti ovom zračenju je poduža.

– poremećaj spavanja,
– zujanje u ušima,
– poremećaj pažnje i koncentracije,
– mentalne smetnje (povećana anksioznost i depresija),
– smanjen broj i pokretljivost spermatozoida,
– oštećenje DNK strukture,
– ćelijski stres,
– sindrom elektromagnetne hipersenzitivnosti (EHS, premor, vrtoglavica, poremećaj spavanja, sporije reagovanje, zaboravnost),
– promena propustljivosti krvno-moždane barijere, što dovodi do gomilanja teških metala i štetnih hemijskih supstanci u mozgu.

Elektromagnetni smog načelno predstavlja naziv za sva nejonizujuća štetna elektromagnetna zračenja koja nam dolaze iz našeg neposrednog okruženja – mobilnih telefona, laptopova, rutera, bluetooth uređaja. Ova vrsta smoga je svuda oko nas i neprestano utiče na narušavanje našeg zdravlja.

Zdravlje na radnom mestu

Organizujemo detekciju zračenja uvašem radnom prosoru i izradu elaborata. Osim detekcije, pružamo i savete kako da smanjite količinu zračenja u prostoru i smanjite uticaj zračenja na zdravlje zaposlenih. Preventivno delovanje na uticaj štetnog zračenja i sprečavanje težih bolesti kod zaposlenih povećava njihovu radnu efikasnost. Briga za zaposlene direktno povećava uspeh organizacije. Pozivamo vas da brinete za sve svoje zaposlene i tražite detekciju zračenja u vašem radnom prostoru.

Elektromagnetno zračenje u blizini radnog mesta

Veći deo života provedemo na radnom mestu i zato je poslovni prostor izuzetno važan za opšti osećaj za vreme rada, dobru efikasnost i opšti uspeh. Poslovni prostor za razliku od mesta spavanja ima još više tehničkog zračenja.  Kombinacija tehničkog zračenja sa prirodnim i dodatni stres na poslu, zajedno mogu da deluju vrlo štetno na zdravlje.

Često su potrebne minimalne promene u prostoru da bi imali povoljnije mesto za rad. Ukoliko već osećate tegobe za vreme rada i ne postoji mogućnost za pomeranjem, postoji mogućnost za postavljanje zaštite od zračenja koja vas okružuju.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.