Politika Privatnosti

Ova politika kolačića pruža vam jasne i relevantne informacije o kolačićima koje koristimo i o razlozima za njihovo korišćenje.

Vrlo ozbiljno shvatamo svoju odgovornost u pogledu zaštite podataka o ličnosti. Obvezujemo se da ćemo štititi vašu privatnost i omogućiti vam najbolje moguće iskustvo korišćenja naše web stranice. Kako biste što kvalitetnije iskoristili vreme provedeno na našim stranicama, potrebne su nam određene lične informacije o vama, koje će nam pomoći da vam pomognemo i prilagodimo sadržaj vašem ukusu i željama.

INFORMACIJE O PRIVATNOSTI

Ova politika zaštite privatnosti opisuje načine na koje koristimo lične podatke posetilaca. Davanjem svojih ličnih podataka i prihvatanjem politike zaštite privatnosti potvrđujete da ste saglasni da se vaši podaci koriste na način opisan u ovoj izjavi o politici privatnosti. 

Ukoliko dođe do promene zaštite privatnosti, izmenjeni tekst ćemo objaviti na ovoj stranici. Upotrebom našeg sajta i davanjem svojih podataka prilikom online kontakta potvrđujete da ste saglasni i sa izmenama politike privatnosti. Molimo vas da pročitate ovu izjavu kako biste razumeli kako se odnosimo prema vašim ličnim podacima. Ova izjava se može menjati i preporučujemo da je povremeno proverite. Izjava o privatnosti je dokument koji garantuje zaštitu privatnosti vaše posete našim stranicama. 

Kada nas kontaktirate i tražite neku od naših usluga (komentar, savet, pitanje) važno nam je da ostavite svoje osnovne lične podatke kako bi mogli da vam odgovorimo i pomognemo. Tražimo samo informacije koje su nužne kako bismo što bolje realizovali vaš zahtev. Kada se postavljate pitanje, potreban nam je kontakt za povratnu informaciju. Ova stranica traži vaše lične podatke samo ako želite da koristite neku od naših usluga. 

ČUVANJE INFORMACIJA

Posetom ove stranice automatski beležimo podatke koju uključuju IP adresu vašeg računara, vrstu pretraživača, ime domena, vreme posete, adresu web stranice sa koje ste došli te sve informacije o stranicama koje posetite na našoj web lokaciji o čemu ste bili obavešteni na svim stranicama. Ove podatke koristimo za statističke analize o korišćenju naših stranica sa ciljem da poboljšamo kvalitet usluge. Sačuvaćemo vašu e-mail adresu ili bilo koje druge podatke, koji bi se mogli iskoristiti za vašu ličnu identifikaciju. Uvek se možete isključiti iz beleženja ovih podataka ako ispravno podesite vaš web pretraživač. Podatke koje ćemo sačuvati su vaša IP adresa, vrstu pretraživača koju koristite i vrstu operativnog sistema, vreme i dužinu posete, stranice koje posećujete, vaše lične podatke koje ste nam prosledili i link koji vas je eventualno doveo sa nekog drugog sajta.

Vaše lične informacije koristimo kako bi mogli da vam dostavimo odgovor u što kraćem vremenskom roku. Posebno brinemo da su prikupljene informacije o korisnicima sigurne i zaštićene od gubitka, promena, nedozvoljenog pristupa i bilo koje vrste zloupotrebe. Naš sajt je na sigurnom SSL serveru. Pridržavamo se strogih bezbednosnih procedura u pogledu čuvanja i otkrivanja informacija koje nam dajete kako bismo sprečili neovlašćeni pristup istima. Sa našeg sajta linkovi mogu voditi na druge web sajtove. Ne snosimo odgovornost za politiku ili procedure za zaštitu podataka, kao ni za sadržaj na ovim web sajtovima.

Ovaj sajt neće prodavati, trgovati, iznajmljivati ili davati vaše lične podatke trećoj strani, ukoliko to nije nužno za pružanje usluge. Ukoliko ne želite da primate informacije o našim uslugama, novosti o našoj ponudi i slične informacije, slobodno nas o tome obavestite. Vaše ime će biti izbrisano s naših lista, ubrzo po primanju vaše poruke. Informacije koje o vama možemo da prosledimo su nevladine organizacije, ukoliko to zahteva sud, ako je potrebno radi zaštite prava i vlasništva naših web stranica ili ako je potrebno radi zaštite lične sigurnosti naših korisnika ili javnosti. Kontakt podaci i pitanja se čuvaju i internoj bazi dokle god autor ne traži da se pitanje iz interne baze izbriše. Nakon odobravanja komentara vaša slika profila je vidljiva javnosti. Komentari se čuvaju dok autor ne zatraži skidanje ili na naki način narušava ideologiju websajta.

Ukoliko otpremate slike na ovaj sajt, trebalo bi da izbegavate otpremanje slika koje sadrže lične podatke i podatke lokacije slike (EXIF GPS). Iz njih se mogu pročitati podaci lokacije gde je slika napravljena. Sadržaj se može čuvati trajno ili dok autor ne zatraži da dokument obrišemo. Iskustva i podatke prilikom unosa istih beležimo interno na serveru i tu se čuvaju u bazi dok se ne zatraži brisanje. Takođe na serveru hostinga kao backup će ostati maksimalno godinu dana. Prilikom objave Vaših iskustava i izjava na sajtu ne prikazujemo Vaše lične informacije, ip adresu ili email adresu.

INFORMACIJE O LIČNOSTI

Podatke o ličnosti sakupljamo i čuvamo u našoj ličnoj bazi podataka koja se nalazi na internom serveru i po potrebi možemo podeliti na neki od podprocesora koji su pod GDPR regulativom, podatke o ličnosti takođe prikupljamo i čuvamo u okviru email liste (interna baza podataka). Bezbednosni dodaci mogu da pamte ip adresu i sačuvaju u svrhe stavljanja na crnu listu za ovaj sajt radi zaštite sajta i posetioca. Slanjem poruke putem mesendžera, putem Facebook i Instagram platformi ste već prihvatili njihova pravila. Sve naše baze informacija čuvaju se trajno.

Time što nastavljate da koristite naš sajt slažete se sa tim da možemo da postavimo kolačiće na vaš računar kako bismo analizirali način na koji koristite naš sajt. Molimo vas da pažljivo pročitate ovu politiku kolačića kako biste saznali detaljne informacije o podacima koje prikupljamo kada koristite ovaj sajt. Ukoliko ne želite da prihvatite kolačiće u pogledu vašeg korišćenja ovog sajta, morate da prestanete da ga koristite.

Kolačići su male datoteke koje se postavljaju na vaš računar preko websajtova koje posetite ili određenih poruka e-pošte koje otvorite. Njihova upotreba je široko rasprostranjena kako bi websajtovi mogli pravilno da funkcionišu i kako bi njihovi vlasnici mogli da dobiju poslovne i marketinške informacije. Kolačići koje koristimo na websajtu pomažu nam da vam obezbedimo bolje iskustvo na mreži, pamte vaše parametre i pomažu nam da poboljšamo sajt. 

Korišćenjem našeg websajta saglasni ste da možemo da sačuvamo kolačiće i IP adrese i da im pristupimo, da koristimo druge metode za prikupljanje podataka o korišćenju websajta i poboljšamo vaše iskustvo na mreži. Usled nedavnih promena u zakonu, svi websajtovi koji su aktivni širom određenih delova Evropske unije moraju da dobiju pristanak za korišćenje ili čuvanje kolačića (ili sličnih tehnologija) na vašim računarima ili mobilnim uređajima. Ova politika kolačića pruža vam jasne i relevantne informacije o kolačićima koje koristimo i o razlozima za njihovo korišćenje.

Odredbom o opštoj zaštiti podataka (GDPR) odredba (EU) 2016/679 je regulacija kojom Evropski parlament, Savet Evropske unije i Evropska komisija nameravaju da jačaju i ujednače zaštitu podataka za sve pojedince unutar Europske unije (EU). Kreiranjem doslednih pravila zaštite podataka širom Evrope, regulacija se odnosi na kompanije koje se nalaze u EU i globalnim kompanijama koje obrađuju lične podatke o pojedincima u EU. Odredba je stupila na snagu 25.05.2018. godine.

Kolačići sadrže tekstualni niz koji sadrži informacije o pregledaču. Za rad nije neophodno da kolačić prepozna odakle ste, on samo treba da zapamti vaš pregledač. Neki kolačići koje koristimo mogu da čuvaju informacije o vama koje su ličnije prirode. Ipak, takve informacije se čuvaju samo ako ste ih vi sami objavili na našem sajtu. Time što pristupate našim stranicama slažete se da se ova politika kolačića primenjuje kad god pristupite sajtu, nezavisno od uređaja koji koristite.

Nakon što ste nam dali pristanak u pogledu korišćenja kolačića, na vašem računaru ili uređaju biće sačuvan kolačić koji ovo podešavanje pamti za naredni put. Ovo prestaje da važi nakon određenog vremena (u svakom slučaju u periodu od 13 meseci). Ukoliko u bilo kojem trenutku želite da povučete svoj pristanak, biće potrebno da izbrišete kolačiće preko podešavanja u internet pregledaču.

Kolačići mogu da se koriste za oglašavanje informacije o vašoj poseti tako da one mogu da vam ponude oglase koji bi vas zanimali. Svim ovim kolačićima upravljaju treće strane, a za dodatne informacije možete da pogledate obaveštenja o privatnosti na web sajtovima samih trećih strana. Time što koristite naš sajt prihvatate upotrebu kolačića, a u nekim slučajevima prihvatanje ovih kolačića predstavlja uslov za korišćenje sajta.

BEZBEDNOSNE INFORMACIJE

Zbog bezbednosti možemo da koristimo vašu ip adresu i blokiramo je od pristupa sajtu ako postoji sumlja da se sa te ip adrese se šalju neovlašćeni upiti koji mogu nauditi sajtu i posredno korisnicima. Dodaci mogu ažurirati javne crne liste sa ip adresama sa kojih su napadi identifikovati i tako zaštititi i druge sajtove koji koriste iste dodatke. Ova stranica može da upotrebljava Google Display kako bi sačuvala Vaše interese na webu.  Google će pratiti Vaše ponašanje na webu pomoću kolačića.

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Informacije na ovoj stranici su isključivo informativne prirode. Iako je sadržaj sajta ažuriran i tačan, ne dajemo izjave ili garancije o potpunosti, tačnosti, pouzdanosti ili dostupnosti sadržaja na web stranici koji se odnose na informacije, proizvode, usluge, grafiku. Bilo kakvo oslanjanje na informacije na web stranici je isključivo na lični rizik. Ni u kojem slučaju ovaj sajt ne snosi odgovornost za bilo kakav gubitak ili nezadovoljstvo, koji mogu nastati kao rezultat nečega što je pročitano na našoj stranici ili se moglo iz sadržaja našeg sajta zaključiti.

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.