Odgovorni prema prirodi

Očuvanje životne sredine i odgovoran odnos prema prirodi mora biti prioritet svih stanovnika planete.

Biosferu ili životnu sredinu na planeti Zemlji savremen čovek ugrožava onoliko koliko ona preti da ugrozi njegov sopstveni opstanak. Zagađivanjem vode, vazduha i zemljišta, pa samim tim i hrane poprima dramtične posledice, ne samo na lokalnom već i na globalnom nivou.

Ekologija, u užem smislu kao biologija i fiziologija, pored odnosa čoveka prema životnoj sredini – živoj i neživoj prirodi, obuhvata i radnu sredinu, kulturu stanovanja, ishranu, porodični i društveni život. Svedoci smo da tokom poslednjih decenija životna sredina postaje sve nepodobnija za zdravlje, ponegde čak smrtonosna. Zagađenje atmosfere ugljendioksidom i otpadnim industrijskim gasovima, zagađenje vodotokva i tla, utiču na razvoj i kvalitet biljaka, važnog izvora hrane.

U prisutvu elektrosmoga uvek je povećani stres

Čak i najmanji elektromagnetski nečujni šum remeti normalan proces dubokog sna, stvarajući stres telu u obliku vrlo suptilne agresije. Uvereni smo da smo spavali i umesto toga najvažnija faza sna, ona duboka koja detoksificira mozak i održava ga efikasnim, uveliko je inhibirana. Poslednjih godina naš je san postao neverovatna meta smetnji u našim domovima: wi-fi, satelitska TV, alarmni sistemi, baby monitori, mobilni telefoni, sistemi daljinskog upravljanja, radio-TV prenosni tornjevi, pretvarači kućnih aparata ili fotonaponski paneli stvarajući haotičnu pozadinsku buku koja radi i takođe se uvlači u električne sisteme pod nazivom prljava električna energija.

Zračenje kućnih uređaja

Detekcijom elektronskim indikatorima možemo da otkrijemo zračenja i da vam predložimo rešenje.

Kućni uređaji i njihovo zračenje mogu da imaju uticaja na naše opšte stanje, umor ili druge simptome iscrpljenosti. Ukoliko takve simptome dugo imatew i ništa niste preduzeli, možete da očekujete teže oblike oboljevanja za koje često nema objašnjenja. Zato se predlaže da prostor u kome duže boravite proverite analizom prostora i saznate više kako da se pravilno zaštitite i tako sačuvate energiju i zdravlje.

Merenje zračenja u prostoru i saveti kako da ih izbegnete može da vam pomogne da se bolje osećate, da imate više energije i da sačuvate zdravlje na vreme. Saznajte više o zračenjima u vašoj blizini i njihovom delovanju na vas.

Povećajte kvalitet svog života

Otkrijte naša najbolja rešenja za svaki trenutak vašeg dana, zaštita 24 sata.

Elektromagnetno zračenje nastaje kao posledica korišćenja bežične tehnologije ili električne struje. Izvori elektrosmoga su svi kućni uređaji u našoj blizini koji emituju zračenja. Posledice po zdravlje usled dejstva elektrosmoga se mogu javiti i nakon 10 ili 20 godina, ponekad se efekat pokaže i odmah. Hronična izloženost čak i malim stepenima zračenja (poput onih iz mobilnih telefona) može uzrokovati različite vrste raka, narušiti imunitet i biti uzrok pojave Alzheimerove bolesti i demencije, bolesti srca i mnogih drugih bolesti prema mišljenju Dr Michael Persinger, neurolog na Univerzitetu Laurentian.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.