Poklon Detekcija

Podrškom za mlađe članove porodice pripremili smo detekciju zračenja u spavaćoj sobi potpuno besplatno. Detekcija je besplatna za decu do 18 godina.

Bezbednost dece za vreme spavanja treba da bude prioritet i zato želimo da vam pomognemo da za svoju decu pronađete najbolje uslove za odmor kako bi se njihovo zdravlje dobro izgradilo i formiralo za ceo život. Detekcija zračenja za spavaću sobu dece do 18 godina je besplatna uz uslov da detekciju spavaće sobe urade i roditelji za svoju spavaću sobu.

Detekcija zračenja u spavaćoj sobi

Predlažemo vam da sve električne uređaje udaljite što je dalje moguće od dečijeg kreveta ili ih u potpunosti isključite iz utičnice. Detekcijom zračenja možemo da otkrijemo zračenja, udaljimo ili vam predložimo ispravan način zaštite.

Izloženost ljudi elektromagnetnim poljima zavisi od jačine električnog i magnetnog polja, protoka energije, frekvencije oscilacija, prisustva pratećih faktora, načina ozračivanja, veličine ozračene površine tela i individualnih karakteristika organizma. Takođe je utvrđeno da je relativna biološka aktivnost impulsnog zračenja veća od kontinuirane. Opasnost od izlaganja se pogoršava činjenicom da je ne otkrivaju ljudska čula.

Međunarodna agencija za istraživanje raka (IARC – International Agency for Research Cancer) je označila zračenja elektromagnetnih polja kao moguće kancerogena i svrstala ih u 2B grupu. Ova preporuka je posledica istraživanja povećanja malignog tipa tumora.

Zračenje mobilnih telefona

Kao što je poznato, tokom razvoja tkiva su više osetljiva na uticaj spoljašnjih faktora, između ostalog i uticaju veštački stvorenog elektromagnetskog polja. Bez obzira da li se radi o deci ili odraslim osobama veliki broj istraživanja je pokazao da elektromagnetsko zračenje može da utiče štetno na zdravlje svih živih bića.

Deca mogu biti potencijalno podložna RF efektima jer se njihov nervni sistem još razvija, povećanjem nivoa ćelijske deobe nerazvijenog imunog sistema, zbog tanje lobanje i veće provodnosti moždanog tkiva. Kod dece je veća penetraciju RF talasa u odnosu na veličinu glave i duže su tokom svog života izložena zračenju u poređenju sa odraslim osobama. Tokom razgovora mobilnim telefonom glava korisnika se nalazi u bliskom polju zračenja antene mobilnog telefona, tako da dolazi do indukovanja elektromagnetskog polja u glavi.

 Elektromagnetsko polje kao i apsorbovana energija su u značajnoj meri lokalizovani u blizini antene, dok se deo energije prenosi dublje, kroz različite slojeve tkiva. Današnji tinejdžeri su prva generacija koja odrasta koristeći bežične uređaje svakodnevno pri čemu su izloženi RF zračenja od malena. Zabrinutost zbog izlaganja RF zračenju još u detinjstvu je iz više razloga: mozak deteta apsorbuje znatno veće zračenje nego mozak odrasle osobe, anatomske razlike kod dece mogu omogućiti veću izloženost njihovih moždanih regiona RF zračenju mobilnih telefona zbog razlika u dielektričnoj konstanti i električnoj provodnosti njihovih tkiva i organa. 

Prijavite se za detekciju

Kako bi zaštitili zdravlje dece, želimo da naučimo roditelje o pravilnom odnosu prema zračenjima i kako da ih udaljimo od tela za vreme spavanja. Svakodnoveno smo izloženi zračenju, ali ipak je pravilna upotreba električnih uređaja važna kako bi sprečili mnoge tegobe koje ni tradicionalna medicina ne zna da objasni.

Osetljive dečje glavice podložnije su zračenju koje dolazi iz mobilnog telefona, pa im kroz dugotrajnu upotrebu uređaja, može uz neurološka oštećenja prouzrokovati i rak mozga. A Vi ste im dali mobilni telefon? Deca ispod 16 godina osetljivija su na zračenje iz mobilnih uređaja, koje im može uzrokovati rak mozga, pokazala je nova studija kojom se dvanaestogodišnjacima ne preporučuje korištenje mobilnog telefona, osim u hitnim slučajevima.

Kako bi zaštitili zdravlje dece, želimo da naučimo roditelje o pravilnom odnosu prema zračenjima i kako da ih udaljimo od tela za vreme spavanja. Svakodnoveno smo izloženi zračenju, ali ipak je pravilna upotreba električnih uređaja važna kako bi sprečili mnoge tegobe koje ni tradicionalna medicina ne zna da objasni.

Dečiji organizam je posebno osetljiv. Telo tokom razvoja apsorbuje daleko više zračenja nego telo odraslog čoveka. U tom smislu, deca i mladi su pod većim rizikom tokom izlaganja blizini elektronskih i električnih uređaja. Kompjuteri, mobilni telefoni, TV aparati i daljinski uređaji, mikrotalasne rerne su najveći zagađivači životnog prostora u našem neposrednom životnom okruženju. Radi održavanja psihofizičkog zdravlja neophodno je preduzeti sve potrebne mere u zaštiti od negativnih uticaja.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.