Poklon Preporuke

Izaberite drage osobe i preporučite ih za dijagnostiku, a mi ćemo vas nagraditi lepim i vredim poklonom. Obradujte nekoga.

Zbog sve većeg prirodnog i tehničkog zračenja u našoj okolini, povećane su tegobe koja medicina ne može da objasni. Pripremili smo mogućnost da izaberete drage osobe i preporučite ih za dijagnostiku kako bi na lakši načih i druge osobe imale prilike da pomognu sebi i stvore bolje uslove za svoje zdravlje.

Preporuke

Izaberite 5 dragih osoba ili porodica kome želite da poklonite dijagnostiku, a mi ćemo ih obradovati našom posetom potpuno besplatno i bez obaveza. Preporuke pošaljite na našu adresu, a mi ćemo vas obavestiti kada posetimo sve vaše prijatelje.

Dijagnostika uključuje kontrolu prostora detekcijom elektronskim indikatorima i proveru zračenja, a zatim i dijagnostiku zdravlja sa ciljem da utvrdimo uticaj zračenja na organizam. Na kraju možemo da vam predložimo rešenja kako da sačuvate vaše zdravlje. Naša poseta u vašem prostoru nema uslove i ne obavezuje vas na bilo kakve investicije.

U znak zahvalnosti za preporuke za koje ste nam dali, za vas smo pripremili izuzetan poklon koji ćemo brzom poštom ili lično dostaviti na vašu kućnu adresu potpuno besplatno.

List za preporuke

Predviđeno mesto za upisivanje preporuka je naš anketni list koji možete preuzeti na svoj računar, a kada ga ispunite pošaljete ga na našu mail adresu ili redovnom poštom. List za preporuke nam možete poslati i kao sliku putem vašeg mobilnog telefona, a možete ostvariti i video poziv sa nama, a preporuke nam pročitati.

Preporuke mogu da daju samo osobe ili porodice koje smo lično posetili.

Anketa

Budite slobodni i potpuno iskreno ocenite naš rad prilikom posete u vašoj kući. Na takav način nam pomažete da budemo još bolji i da rad temeljimo na većim vrednostima. 

Video poziv

Dodatni način da nam javite vaše preporuke je i video poziv u vreme koje ćemo dogovoriti. Ovo je najbrži način i vrlo lak za komunikaciju sa nama. Na ovaj način možete saznati i druge informacije o nama i našem radu.

Pre pokretanja video razgovora potrebno je dogovoriti sastanak.

Hvala vam na izdvojenom vremenu za popunjavanje ankete. Trudićemo u budućnosti da u svom radu budemo kvalitetniji i uvedemo još bolje mogućnosti.

Pokrenite video poziv

Sastanak sa nama putem video veze ostvaruje se posebnim linkom i samo u vreme kada je sastanak dogovoren. Pozovite nas da se dogovorimo za vreme sastanka i kliknite na taster ispod ovog teksta.

Uvek je lakše kada imate prave prijatelje od poverenja.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.