Pokrećemo istraživanja

Uticaj zračenja iz okoline može da dovede do destabilizacije rada bioloških sistema i smanji funkciju rada unutrašnjih organa. Stvaramo merne uslove i proveru funkcionalnosti.

Istražujemo uslove u kojima mogu da nastanu mnoge bolesti i tražimo najbolje mogućnosti da preventivno utičemo na zdravlje. Pokrećemo akcije preventivnog informisanja i stvaramo dobre uslove za kvalitetan odmor i zdrav život.

Medicina budućnosti koristi znanja iz medicine, kvantne fizike, biofizike, elektronike i bazira se na saznanjima da sve što postoji je talasne prirode. Svaka ćelija, tkivo, organ, ceo organizam emituje svoje specifične elektromagnetne talase. Na osnovu tih karakteristika talasa (frekvence, talasne dužine, amplitude) možemo da procenjujemo stanje funkcije određenih organa, tkiva i celog organizma. Kada se menjaju  karakteristike elektromagnetnih talasa, dolazi do promena u funkciji ćelija, tkiva, organa, celog organizma. Kada su promene male to još uvek nije bolesno stanje i ako ih u toj fazi registrujemo, vrlo brzo možemo da organizam vratimo u normalnu funkciju i da izbegnemo bolest.

U prisutvu elektrosmoga uvek je povećani stres

Čak i najmanji elektromagnetski nečujni šum remeti normalan proces dubokog sna, stvarajući stres telu u obliku vrlo suptilne agresije. Uvereni smo da smo spavali i umesto toga najvažnija faza sna, ona duboka koja detoksificira mozak i održava ga efikasnim, uveliko je inhibirana. Poslednjih godina naš je san postao neverovatna meta smetnji u našim domovima: wi-fi, satelitska TV, alarmni sistemi, baby monitori, mobilni telefoni, sistemi daljinskog upravljanja, radio-TV prenosni tornjevi, pretvarači kućnih aparata ili fotonaponski paneli stvarajući haotičnu pozadinsku buku koja radi i takođe se uvlači u električne sisteme pod nazivom prljava električna energija.

"Bioriposo Lifestyle"

je način života koji počinje od sna

Ako noću naše telo trpi elektromagnetske smetnje, baš kada je najranjivije, makar samo od 50 Hz uobičajenog kućnog voda, šteta je učinjena i telo se ne može popraviti i regenerisati kako bi bilo spremno za novi dan, frustrirajuće kretanje i pravilna prehrana toliko važna za ispravnu ravnotežu našeg tela u proizvodnji hormona i neurotransmitera te stoga predisponira bolesti.

Širok spektar simptoma može ukazivati na slabu cirkulaciju i uticati na kvalitet života, a isto tako mogu izazvati i ozbiljne komplikacije. Simptomi loše cirkulacije možda nekada nisu očigledni, ali bez obzira na to, moramo znati da loša cirkulacija može biti veoma opasna po naše zdravlje. 

Elektrosmog i 5G

ZDRAVLJE I ZAŠTITA

Stvorili smo važan niz patentiranih sistema zaštite pojedinca, čiji se fizički princip temelji na zakonu Lenza i Faraday-Neumanna. Ove zaštite deluju na važan način na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primijeniti na različite sisteme, za vreme spavanja, radnom mestu, za vreme vožnje ili u toku kretanja.

Povećajte kvalitet svog života

Otkrijte naša najbolja rešenja za svaki trenutak vašeg dana, zaštita 24 sata.

Elektromagnetno zračenje nastaje kao posledica korišćenja bežične tehnologije ili električne struje. Izvori elektrosmoga su svi kućni uređaji u našoj blizini koji emituju zračenja. Posledice po zdravlje usled dejstva elektrosmoga se mogu javiti i nakon 10 ili 20 godina, ponekad se efekat pokaže i odmah. Hronična izloženost čak i malim stepenima zračenja (poput onih iz mobilnih telefona) može uzrokovati različite vrste raka, narušiti imunitet i biti uzrok pojave Alzheimerove bolesti i demencije, bolesti srca i mnogih drugih bolesti prema mišljenju Dr Michael Persinger, neurolog na Univerzitetu Laurentian.

Zračenje kućnih uređaja

Detekcijom elektronskim indikatorima možemo da otkrijemo zračenja i da vam predložimo rešenje.

Kućni uređaji i njihovo zračenje mogu da imaju uticaja na naše opšte stanje, umor ili druge simptome iscrpljenosti. Ukoliko takve simptome dugo imatew i ništa niste preduzeli, možete da očekujete teže oblike oboljevanja za koje često nema objašnjenja. Zato se predlaže da prostor u kome duže boravite proverite analizom prostora i saznate više kako da se pravilno zaštitite i tako sačuvate energiju i zdravlje.

Merenje zračenja u prostoru i saveti kako da ih izbegnete može da vam pomogne da se bolje osećate, da imate više energije i da sačuvate zdravlje na vreme. Saznajte više o zračenjima u vašoj blizini i njihovom delovanju na vas.

Prirodno magnetno polje

Osim što garantuje zaštitu od svih oblika elektrosmoga, naš Biouređaj zahvaljujući svojim magnetnim trakama, osigurava ispravnu orijentaciju sever – jug, a istovremeno pomože u fizičkom oporavku od bolova zahvaljujući poboljšanoj izmeni vodonikovih jona i poboljšanju mikrocirkulacije.

Prisustvom magnetnog polja ubrzava se lokalni metabolizam, poboljšava cirkulacija krvi i limfe, kiseonik bolje prodire u ćelije organa i tkiva, eliminišu se štetne materije i toksini iz organizma.

Saznajte kako da sačuvate zdravlje i održite dobru energiju u svom telu bez obzira da li je to na poslu, za vreme putovanja ili na spavanju. Proverite zašto gubite enegiju, osećate se umorno i neraspoloženo, a time svakako dovodite svoje zdravlje u opasnost. Pomoći ćemo vam otkrijete razlog i zajedno ćemo naći način da sačuvamo i obnovimo vašu energiju.

Upoznajte naše nove proizvode

Patentiramo samo najbolje

Pokrećemo istraživanja u želji da stvorimo još bolje proizvode koji će sačuvati i popraviti zdravlje. Ostanite sa nama i izaberite samo najbolje za sebe.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.