BioDispozitiv 5G

Osigurajte za sebe potpuno bezbedno mesto za spavanje, bez štetnog zračenja i probudite se potpuno odmorno. 

Ako već duže vreme osećate veliki umor, pad energije, manjak koncentracije, čestu pospanost i nedostatak svežine nakon sna, napravite promenu u svojoj rutini. Prvo proverite mesto na kome spavate, kvalitet materijala, udobnost, položaj kreveta i na kraju proverite sva zračenja u blizini koja prostim okom ne mogu da se vide ili osete.

Spavajte Kvalitetno

Loše spavanje donosi nemir i nervozu tokom noći, a ujutro još veće probleme koji dolaze zbog vaše iscrpljenosti. Loše provedena noć donosi umor zbog kojeg sve vaše radne obaveze nije moguće postići, a to dovodi u još veće probleme i nervozu. Osigurajte za sebe dobro i mirno mesto za spavanje od prirodnih materijala, napravljen da budete potpuno bezbedni i probudite se sa puno energije. Uklonite sva štetna zračenja u prosturu gde spavate i sačuvajte zdravlje.

Predstavljamo vam proizvode za spavanje čiji je zadatak da uklone sve loše energiju u vašoj blizini, sačuvaju vas od štetnog zračenja i lošu energiju transformišu u energiju koja je dobra za vaš organizam. Na kraju je samo važno da ustanete odmormi i da ne osećate umor. Vaša dobra jutarnja energija znači da se vaš organizam dovoljno odmorio i da ima snage za sledeći radni dan.

FULL POINT TECHNOLOGY

BioDispozitiv 5G

Saznajte kako da sačuvate i obnovite energiju dok spavate i da se nakon ustajanja osećate odmorni za ceo dan koji je pred vama. Postavite BioDispozitiv vrlo lako na vaš krevet i spavajte bezbedno, sa puno više mirnog sna, bez buđenja. Osigurajte za sebe bezbedno mesto za spavanje, spavajte kvalitetno i probudite se potpuno odmorno. 

Spavajte bezbedno uz BioDispozitiv

Kada je telo u dužem vremenu izloženo veštačkim i prirodnim elektromagnetnim poljima, javlja se vrlo mala promena u funkciji metabolizma epifize, vrlo mala promena ali izuzetno važna iz mnogih razloga. Promene nastaju iz aktivnosti regulisanih metabolizmom, lučenjem hormona melatonin, koji osim što reguliše san, pokreće i niz hormonalnih procesa, od epifize do nadbubrežne i štitne žlezde. Melatonin u toku noći oslobađa složenu seriju hormona koji deluju na ceo organizam.

Kako bi zaštitili kvalitet koji je potreban za duži period korišćenja i sačuvali unutrašnje komponente koje čine BioDispozitiv, koristili smo otporne tkanine na rastezanje koje nastaje dužom upotrebom.

SPAVAJTE KVALITETNO

BioDispozitiv 5G

Osigurajte za sebe dobro i mirno mesto za spavanje od prirodnih materijala, napravljen da budete potpuno bezbedni i probudite se sa puno energije. Uklonite sva štetna zračenja u prosturu gde spavate i sačuvajte zdravlje.

Sastavljen samo od prirodnih materijala

Spoljašnji kvalitet materijala

Sastoji se od vlakana bambusa, zdravih, antibakterijskih i prirodnih mirisa. Bambus koji koristimo je bambusov ugalj, posebna vrsta babusa, poreklom iz Kine, čija vlakna pod većom temperaturom daju aktivni ugljenik koji tkaninu čini kao aktivni filter. Time se za vreme spavanja vrši pročišćavanje i dobija se ravnoteža između pozitivnih i negativnih jona.

Unutrašnji kvalitet materijala

Sadrži 100% LINO macerirani sadržaj koji procesu prirodnog razlaganja liganida dizajniranog da vezuje vlakna, pokreće enzimsko delovanje mikroorzanizma koji su prirodno prisutni u zemljištu. Obradom smo izbegli razgradnju proteina koja bi uklonila biološku kompatibilnost. Materijal je hipoalergen, ne zadržava prljavštinu i druge loše materije.

BioDispozitiv 5G

Telurski zraci donose telu informacije koje remete podćelijsku komunikaciju između ćeija i stvaraju sve veći problem. U samom proizvodu BioDispozitiv instalirane su dve faze rada. Prva faza je aksijalno magnetno polje sever – jug (prema zakonu Dr. Hartmanna), a druga faza je krug solenoid (EMI apsorber) vidljivi produžetak antene Omega.

BioDispozitiv se vrlo lako raširi preko vašek kreveta kao ravne podloge i zakači se gumama za krajeve kreveta kako bi se dobila zategnuta masa koja pokriva vaše mesto za spavanje.

 

BioDispozitiv 5G

Investirajte u svoju energiju i dobro zdravlje!

Spavajte zaštićeni svake noći od radio talasa – BioDispositiv 5G u vašem krevetu.

Uređaj za zaštitu od elektromagnetnih polja i radio talasa – Biodispozitiv 5G (premium verzija)

Krevet za jednu osobu sastavljen od mekšeg dušeka + BioDispozitiv 5G za zaštitu od elektromagnetnog polja i radio talasa + jastuk.

Krevet za dve osobe sastavljen od mekšeg dušeka + BioDispozitiv 5G za zaštitu od elektromagnetnog polja i radio talasa + jastuci, veličine 190 x 160/180.

Mišljenje naših korisnika

1 %
Zadovoljnih korisnika

Prema pozitivnoj ocenih naših korisnika

1 %
Preporuka

Prema mišljenju korisnika koji bi nas preporučili

Dodatne informacije

Proizvod je potpuno napravljen od prirodnih materijala uz garanciju proizvođača i izjavi o uslađenosti medicinskim uređajem države proizvođača. Proizvod je moguće kupiti na rate prema važećem cenovniku i uslovima na dan potpisivanja ugovora i prema pravilniku o trenutno aktivnoj akciji. Predviđena trenutna akcija omogućava kupovinu ovog proizvoda sa popustom prema važećem cenovniku.

Maloprodajna cena proizvoda BioDispozitiv 5G u rasponu prema veličini je 111.414 – 194.614 dinara. 

Sve dimenzije proizvoda su standardne i mogu se napraviti van serije isključivo za poznatog kupca uz avansnu uplatu i rok isporuke od 9 do 90 dana. Dimenzije proizvoda mogu biti u dužinu od 190 – 200 i širinu 70 – 200 

Iskoristite mogućnost 10% popusta na online kupovinu.

Bezbednost Proizvoda

Granične vrednosti ekspozicije Statičkom magnetnom polju definisane su osnovnim preporukama Međunarodne komisije za zaštitu od nejonizujućih zračenja ICNIRP. Izmerena vrednost magnetne indukacije na proizvodu je u dozvoljenim granicama i kao takav se potpuno bezbedno može koristiti bez štetnih posledica na organizam. Na proizvodu je izmerena dozvoljena vrednost za izlaganje stanovništva statičkom magnetnom polju, prema ovim preporukama iznosi 40mT za celodnevno izlaganje. Profesionalna dnevna izloženost za celo telo je 200mT.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.