Ako već duže vreme osećate veliki umor, pad energije, manjak koncentracije, čestu pospanost i nedostatak svežine nakon sna, napravite promenu u svojoj rutini. Prvo proverite mesto na kome spavate, kvalitet materijala, udobnost, položaj kreveta i na kraju proverite sva zračenja u blizini koja prostim okom ne mogu da se vide ili osete.

Loše spavanje donosi nemir i nervozu tokom noći, a ujutro još veće probleme koji dolaze zbog vaše iscrpljenosti. Loše provedena noć donosi umor zbog kojeg sve vaše radne obaveze nije moguće postići, a to dovodi u još veće probleme i nervozu.

Predstavljamo vam proizvode za spavanje čiji je zadatak da uklone sve loše energiju u vašoj blizini, sačuvaju vas od štetnog zračenja i lošu energiju transformišu u energiju koja je dobra za vaš organizam. Na kraju je samo važno da ustanete odmormi i da ne osećate umor. Vaša dobra jutarnja energija znači da se vaš organizam dovoljno odmorio i da ima snage za sledeći radni dan.

Full Point Technology

BioDispozitiv

Saznajte kako da sačuvate i obnovite energiju dok spavate i da se nakon ustajanja osećate odmorni za ceo dan koji je pred vama. Postavite BioDispozitiv vrlo lako na vaš krevet i spavajte bezbedno, sa puno više mirnog sna, bez buđenja. Osigurajte za sebe bezbedno mesto za spavanje, spavajte kvalitetno i probudite se potpuno odmorno. 

Spavajte bezbedno uz BioDispozitiv

Kada je telo u dužem vremenu izloženo veštačkim i prirodnim elektromagnetnim poljima, javlja se vrlo mala promena u funkciji metabolizma epifize, vrlo mala promena ali izuzetno važna iz mnogih razloga. Promene nastaju iz aktivnosti regulisanih metabolizmom, lučenjem hormona melatonin, koji osim što reguliše san, pokreće i niz hormonalnih procesa, od epifize do nadbubrežne i štitne žlezde. Melatonin u toku noći oslobađa složenu seriju hormona koji deluju na ceo organizam.

Kako bi zaštitili kvalitet koji je potreban za duži period korišćenja i sačuvali unutrašnje komponente koje čine BioDispozitiv, koristili smo otporne tkanine na rastezanje koje nastaje dužom upotrebom.

SPAVAJTE KVALITETNO

BioDispozitiv 5G

Osigurajte za sebe dobro i mirno mesto za spavanje od prirodnih materijala, napravljen da budete potpuno bezbedni i probudite se sa puno energije. Uklonite sva štetna zračenja u prosturu gde spavate i sačuvajte zdravlje.

Sastavljen samo od prirodnih materijala

Spoljašnji kvalitet materijala

Sastoji se od vlakana bambusa, zdravih, antibakterijskih i prirodnih mirisa. Bambus koji koristimo je bambusov ugalj, posebna vrsta babusa, poreklom iz Kine, čija vlakna pod većom temperaturom daju aktivni ugljenik koji tkaninu čini kao aktivni filter. Time se za vreme spavanja vrši pročišćavanje i dobija se ravnoteža između pozitivnih i negativnih jona.

Unutrašnji kvalitet materijala

Sadrži 100% LINO macerirani sadržaj koji procesu prirodnog razlaganja liganida dizajniranog da vezuje vlakna, pokreće enzimsko delovanje mikroorzanizma koji su prirodno prisutni u zemljištu. Obradom smo izbegli razgradnju proteina koja bi uklonila biološku kompatibilnost. Materijal je hipoalergen, ne zadržava prljavštinu i druge loše materije.

BioDispozitiv 5G

Telurski zraci donose telu informacije koje remete podćelijsku komunikaciju između ćeija i stvaraju sve veći problem. U samom proizvodu BioDispozitiv instalirane su dve faze rada. Prva faza je aksijalno magnetno polje sever – jug (prema zakonu Dr. Hartmanna), a druga faza je krug solenoid (EMI apsorber) vidljivi produžetak antene Omega.

BioDispozitiv se vrlo lako raširi preko vašek kreveta kao ravne podloge i zakači se gumama za krajeve kreveta kako bi se dobila zategnuta masa koja pokriva vaše mesto za spavanje.

 

Biodispozitiv 5G

Investirajte u svoju energiju i dobro zdravlje!

Spavajte zaštićeni svake noći od radio talasa – BioDispositiv 5G u vašem krevetu.

Uređaj za zaštitu od elektromagnetnih polja i radio talasa – Biodispozitiv 5G (premium verzija)

Krevet za jednu osobu sastavljen od mekšeg dušeka + BioDispozitiv 5G za zaštitu od elektromagnetnog polja i radio talasa + jastuk.

Krevet za dve osobe sastavljen od mekšeg dušeka + BioDispozitiv 5G za zaštitu od elektromagnetnog polja i radio talasa + jastuci, veličine 190 x 160/180.

Mišljenje naših korisnika

1 %
Zadovoljnih korisnika

Prema pozitivnoj ocenih naših korisnika

1 %
Preporuka

Prema mišljenju korisnika koji bi nas preporučili

Preporučujemo naše proizvode

Full Point Technology

Živite bez zračenja

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite, čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

Upoznajte naše proizvode

Saznajte kako da sačuvate zdravlje i održite dobru energiju u svom telu bez obzira da li je to na poslu, za vreme putovanja ili na spavanju. Proverite zašto gubite enegiju, osećate se umorno i neraspoloženo, a time svakako dovodite svoje zdravlje u opasnost. Pomoći ćemo vam otkrijete razlog i zajedno ćemo naći način da sačuvamo i obnovimo vašu energiju.

Saznajte kako da osigurate bezbedno spavanje

Tražite ponudu za najbolje rešenje

Pomoći ćemo vam da izaberete dobro rešenje.

Možemo da vam pomognemo dobrim savetom kako da izaberete najbolje rešenje za vaš odmor i da vam ponudimo kako da se pravilno zaštitite i osećate dok spavate. Osigurajte za sebe kvalitetno mesto za spavanje, sakupite dovoljno energije za sledeći dan i sačuvajte zdravlje.

Ukoliko imate predloge i sugestije uvek nas možete kontaktirati

home@geniusgroup.rs

Usavršite svoj lični potencijal

GeniusGroup

Copyright © 2021 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Web Radio

All rights reserved.

No part of this publication may be reproduced, distributed, or transmitted in any form or by any means, including photocopying, recording, or other electronic or mechanical methods, without the prior written permission of the publisher, except in the case of brief quotations embodied in critical reviews and certain other noncommercial uses permitted by copyright law.

Kontakt tehničke podrške i vaš predlog za izmenu ovih stranica možete napisati na podrska@geniusgroup.rs

We use icon pic from https://www.freepik.com