Full Point podrška

Klijentima proizvoda Full Point u Srbiji koji su proizvode kupili direktno od kompanije, nudimo dalju podršku u servisu proizvoda i usluga ili nabavke novih, još boljih proizvoda.

Pozivamo klijente proizvoda Full Point u Srbiji da nastave saradnju sa našom kompanijom koja je sada jedini legalni distributer proizvoda Full Point iz Italije. Sve informacije u vezi proizvoda koje koristite i koje ste kupili za vaše zdravlje možete dobiti na ovim stranicama ili direktno od našeg Info Centra. Svakako, dalju nabavku proizvoda Full Point možete nastaviti sa nama.

Kvalitet proizvoda koje vam nudimo garantuju bezbednost na koju smo posebno obratili pažnju tako da upotrebom proizvoda imate sigurnost u smislu da proizvodi mogu samo da vam pomognu i popravite kvalitet vašeg zdravlja.

Zbog sve veće izloženosti štetnom zračenju predlažemo vam detekciju i proveru mesta na kome spavate.

Proverite zračenja koja vas okružuju i tražite kontrolu vašeg prostora. Izvršićemo merenja digitalnim mernim instrumentima i pronaći ćemo najbolje mesto za vas. Nakon analize prostora i utvrđivanja prisustva štetnih zračenja, možemo da vam pomognemo da uklonite sve štetne frekvencije našim patentiranim proizvodima.

Elektromagnetno Zračenje

Loše spavanje donosi nemir i nervozu tokom noći, a ujutro još veće probleme koji dolaze zbog vaše iscrpljenosti. Loše provedena noć donosi umor zbog kojeg sve vaše radne obaveze nije moguće postići, a to dovodi u još veće probleme i nervozu.

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite, čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

Iskustvo koje smo stekli u zadnjih 30 godina pomoglo nam je da naučimo mnoge tehnike važne za zdrav život sa puno energije i doprinesemo stvaranju proizvoda koji mogu da unaprede zdravlje. Kao ekskluzivni distributer proizvoda Full Point Technology predstavljamo vam patentirane proizvode koji su proizvedeni u Italiji po najvišim standardima Evropske unije i kontrolama svih nadležnih institucija u zemlji porekla.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.