BioRepair

Posebno dizajniran u cilju da obnovi vaš organizam u vreme odmora i stvari više energije.

Kada se diskovi u kičmi istroše bol se pogoršava pri sedenju, savijanju ili podizanju tereta, javlja se i nestaje, a može da traje nedeljama ili mesecima. Degenerativna bolest diska nastaje kada jastučići u našoj kičmi počnu da se „troše“ i ovakvo stanje najčešće je kod starijih osoba. Nakon 40 godina, većina ljudi doživljava neku degeneraciju kičme. Na sreću, pravi tretman može dovesti do ublažavanja bolova i povećane pokretljivosti.

Pravilna podrška

Degenerativna bolest diska nastaje kada se kičmeni diskovi istroše. To su jastučići između pršljenova u kičmi koji pomažu leđima da podnose težinu i omogućavaju složene pokrete kičme dok istovremeno održavaju stabilnost. Kako starimo, diskovi mogu da izgube fleksibilnost, elastičnost i karakteristike amortizacije. Kada se sve ovo desi, diskovi se menjaju iz fleksibilnog stanja, koje omogućava kretanje tečnosti u ukočeno i kruto stanje, koje ograničava kretanje i izaziva bol i druge probleme

BioRepair

Memorijska pena je tip poliuretana sa dodatnim sastojcima koji povećavaju viskozitet i gustinu te se zbog toga još naziva viskoelastična pena. Memorijska pena ima strukturu otvorenih ćelija koje reaguju na toplotu i težinu tela, omogućava bolji protok vazduha, oslobađa tačke pritiska i samim tim preventivno deluje. Ima hipoalergijska svojstva. Memorijska pena veće gustine reaguje na toplotu tela i prilagođava se njegovim konturama dok u hladnijim uslovima postaje tvrđa. Memorijske pene manje gustine su osetljivije na dodir i brže se prilagođavaju obliku tela. Memorijska pena ima ortopedska svojstva pošto ravnomerno, „izbalansirano“ raspoređuje pritisak, a ujedno poseduje i neophodnu čvrstinu. 

Pravilan položaj kičme za vreme spavanja i stvaranje bolje kretanje cirkulacije stvaraju se bolji uslovi za regeneraciju. Dodatnu ventilaciju i protok kiseonika stvaraju komore unutar proizvoda koje propustaju vazduh i tako hrane ćelije kože za vreme odomora.

Memorijska pena različito reaguje u zavisnosti od toga kako primenjujete pritisak ili silu. Ako brzo vršite pritisak, pena ima tendenciju da menja oblik sporije ili nevoljno. To znači da je memorijska pena odlična u apsorpciji sile udara, zbog čega je prvobitno korišćena u oblastima kao što je konstrukcija spejs šatlova. 

Memorijska pena se takođe relativno sporo vraća u prvobitni oblik kada se sila ukloni – u proseku, oko 5-10 sekundi. Tokom ovog perioda oporavka, energija od udara se apsorbuje i raspršuje. Ovo vremensko kašnjenje, fenomen poznat kao histereza, takođe pomaže da se spavaju jastučići, jer uklanja deo pritiska (ili energije udara) koji proizvodi telo nagnuto.

Još jedan važan deo načina na koji memorijska pena funkcioniše je da njen viskozitet opada sa temperaturom. To znači da postaje manje krut i fleksibilniji što je topliji. To je razlog zašto su dušeci od memorijske pene mekši ili savitljiviji nakon što ste neko vreme ležali na njima, jer toplota vašeg tela povećava temperaturu površine za spavanje.

Dodatne informacije

Proizvod je potpuno napravljen od prirodnih materijala uz garanciju proizvođača i izjavi o uslađenosti medicinskim uređajem države proizvođača. Proizvod je moguće kupiti na rate prema važećem cenovniku i uslovima na dan potpisivanja ugovora i prema pravilniku o trenutno aktivnoj akciji. Predviđena trenutna akcija omogućava kupovinu ovog proizvoda sa popustom prema važećem cenovniku.

Maloprodajna cena proizvoda BioHome je 69.334 dinara.

Sve dimenzije proizvoda su standardne i mogu se napraviti van serije isključivo za poznatog kupca uz avansnu uplatu i rok isporuke od 9 do 90 dana. Dimenzije proizvoda su u dužinu 200 i širinu 90 

Iskoristite mogućnost 10% popusta na online kupovinu.

Bezbednost Proizvoda

Granične vrednosti ekspozicije Statičkom magnetnom polju definisane su osnovnim preporukama Međunarodne komisije za zaštitu od nejonizujućih zračenja ICNIRP. Izmerena vrednost magnetne indukacije na proizvodu je u dozvoljenim granicama i kao takav se potpuno bezbedno može koristiti bez štetnih posledica na organizam. Na proizvodu je izmerena dozvoljena vrednost za izlaganje stanovništva statičkom magnetnom polju, prema ovim preporukama iznosi 40mT za celodnevno izlaganje. Profesionalna dnevna izloženost za celo telo je 200mT.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.