Rad sa nama omogućava vam legalno zastupanje i saradnju sa našom kompanijom. Saradnju možete da ostvarite isključivo kao pravno lice koje zastupa naše proizvode na tržištu, odnosno na teritoriji koju želite. Ukoliko želite da uvećate prihod i kreirate za sebe dodatnu vrednost, pozivamo vas da nas kontaktirate i sarađujete sa nama.

POSTANITE PARTNER

Budite legalni distributer naših proizvoda uz potpunu podršku

Kada se pridružite našem timu, dobićete pristup potpunoj obuci, podršci i drugim resursima koji mogu da vam pomognu da osigurate rast vaših klinata i vaš lični razvoj i rast vašeg poslovanja, a svakako da možete da se istaknete pred drugim kompanijama.

Radite sa nama

Mi smo legalni pouzdani partner širom sveta. Naše partnerstvo je dizajnirano kako bismo uzajamno ostvarili rast zajedničkog profita, na obostrano zadovoljstvo. Verujemo u stvaranje jakog partnerstva i kreiranju dobrih poslovnih prilika za Vas. Naravno svako partnerstvo ima svoje zahteve i benefite. Imamo dugogodišnju saradnju sa preko milion zadovoljnih klijenata širom sveta. Saradnjom sa nama stvarate priliku da promenite svoj život i napravite veliki korak za sebe. Postojanje strukturirane strategije upravljanja talentima može pomoći u usmeravanju procesa upravljanja ljudima.

Upoznajte sve mogućnosti nove saradnje

popravite svoje rezultate

Program poslovne podrške

Sa nama imate potpunu podršku u razvoju vaše buduće poslovne karijere

Naše iskustvo nas je naučilo da je podrška mladim osobama koje pokreću svoju karijeru od izuzetnog značaja za uspeh novih partnerstva. Pružanje potpune podrške znači da ćemo vas naučiti i biti sa vama na svakom vašem koraku razvoja. Vaš put je mnogo lakši jer je tim putem neko išao pre vas, a mi ćemo naše iskustvo podeliti sa vama. Važno je da budete spremni na izazove koji su pred vama i da znate da niste sami.

Budite distributer

Postanite deo inovativne pomoći budućim klijentima. Ako još niste naš poslovni partner, a želite to da postanete, rado ćemo Vam pomoći sa sa svim potrebnim informacijama. Nadamo se zato, da ćete i Vi postati deo naše velike porodice. Naši partneri su naša snaga, a mi smo njihova podrška na svakom njihovom koraku. U mogućnosti smo da vam ponudimo program poslovne podrške sa svom logistikom, znanjem i iskustvom koje smo gradili sve godine. Saznajte više o našim proizvodima i načinu distribucije u radu sa nama. 

Strategija upravljanja talentima pomoći će vam da planirate resurse u skladu s poslovnim potrebama. Ako su vaši kratkoročni i dugoročni organizacioni ciljevi jasno zacrtani, planiranje vaših budućih potreba za radnom snagom trebalo bi da bude lako. Oglase za posao, procese CV skrininga i intervjue moći ćete prilagoditi vašoj ukupnoj poslovnoj strategiji. Dugoročno, ovo bi moglo pomoći da vaša kompanija zapošljava ljude koji će se pokazati kao pogodni za tim.

Popravite još bolje svoje poslovne rezultate

Budite uvek korak ispred drugih

Izaberite programe prema vašim potrebama

Kao zahvalnost vama koji ste napravili svoj prvi korak i tražili poslovni savet, razvijali smo programe koji su pomogli da se dostignu bolji rezultati u poslu. Vaše lične potrebe pomogle su nam da zajedno nađemo brži put u rešavanju vaših prepreka.

Ukoliko imate predloge i sugestije uvek nas možete kontaktirati

home@geniusgroup.rs

Usavršite svoj lični potencijal

GeniusGroup

Copyright © 2021 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Web Radio

All rights reserved.

No part of this publication may be reproduced, distributed, or transmitted in any form or by any means, including photocopying, recording, or other electronic or mechanical methods, without the prior written permission of the publisher, except in the case of brief quotations embodied in critical reviews and certain other noncommercial uses permitted by copyright law.

Kontakt tehničke podrške i vaš predlog za izmenu ovih stranica možete napisati na podrska@geniusgroup.rs

We use icon pic from https://www.freepik.com