Zračenje u poslovnom prostoru

Prirodno i sve veće tehničko zračenje u poslovnim zgradama može štetno da deluje na zdravlje izazivajući konstantni umor, nervozu, depresiju i loše reakcije za vreme rada sa lošim posledicama.

Često su potrebne minimalne promene u prostoru da bi imali povoljnije mesto za rad. Ukoliko već osećate tegobe za vreme rada i ne postoji mogućnost za pomeranjem, postoji mogućnost za postavljanje zaštite od zračenja koja vas okružuju.

Šta znači rad na dobrom mestu za preduzeće?

Dobar osećaj u radnoj okolini

Bolje zdravlje zaposlenih

Veća efikasnost u radu

Manje izostanka od rada (manje bolovanja)

Minimalna finansijska šteta za preduzeće

Sindrom bolesnih zgrada

Kada se nalazimo u njima osećamo naglo pogoršanje , često i mučninu ili vrtoglavicu i neke druge simptome, koji ubrzo nestaju kada napustimo taj prostor. Dugoročni rad u tim uslovima jasno ugrožavaju zdravlje radnika. Kada dođe do posledica po zdravlje, lekari često nemaju objašnjenje jer i pored učinjenog lečenja simptomi se ponavljaju.

Ista situacija je i sa prostorom u domaćinstvu gde postoje toksična mesta koja vrlo štetno deluju na zdravlje izazivajući neobjašnjivu pojavu lošim simptoma.

Elektromagnetno zračenje u blizini radnog mesta

Veći deo života provedemo na radnom mestu i zato je poslovni prostor izuzetno važan za opšti osećaj za vreme rada, dobru efikasnost i opšti uspeh. Poslovni prostor za razliku od mesta spavanja ima još više tehničkog zračenja.  Kombinacija tehničkog zračenja sa prirodnim i dodatni stres na poslu, zajedno mogu da deluju vrlo štetno na zdravlje.

Loš položaj stolice

uzrokuje mnoge tegobe i bolesti

Slabiju koncentraciju

Glavobolju

Preterani umor ili pospanost

Bolovi u vratu, kičmi ili nogama

Loš osećaj u donjem abdomenu

Tražite analizu vašeg poslovnog prostora

Detekcijom zračenja možemo da napravimo detaljnu analizu i pružimo vam najbolje savete kako da zračenja izbegnete ili da se pravilno zaštitite za vreme rada i sačuvate zdravlje.

Predstavaljamo vam proizvod koji generiše lošu energiju iz okoline, štiti vas i transformiše je tako da budete okruženi dobrom energijom zbog čega ćete se na poslu osećati da imate više snage, a kada posao završite i dođete kući više nećete osećati umor. 

FULL POINT TECHNOLOGY

BioOffice

Sačuvajte vašu energiju za vreme rada uz BioOffice.

Saznajte kako da sačuvate i obnovite energiju dok radite i da nakon posla i dalje ostanete odmorni za ostatak dana. Postavite BioOffice vrlo lako na vašu radnu stolicu i radite bezbedno, sa puno više koncentracije na posao koji radite. Uklonite sva moguća zračenja koja deluju na vaše telo za vreme rada. Zaštita za vaše radno mesto ima zadatak da sačuva vašu energiju i obnovi je za vreme vašeg rada.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.