BioBaby

Svi naši patentirani proizvodi štite od zračenja u bližoj okolini. Možete da ih koristite potpuno bezbedno.

Kvalitetan san je neophodan, a naročito je važan u dečjem uzastu, jer utiče na psihički i fizički razvoj. Mozak se kod dece razvija neverovatno brzo, zato im samo noćni san nije dovoljan.Pored noćnog spavanja, deca do pete godine života, treba da imaju i redovne dnevne počinke. Poznato je da loš i prekratak san može biti uzrok psihofizičkih problema deteta u kasnijim godinama njegovog života.

Proizvod koji je namenjen da zaštiti malu decu i bebe namenjen je da ukloni sva štetna zračenja iz prostora gde beba spava. Osigurajte prostor vaše dece kako bi njihov san bio još dublji i kvalitetniji, a time ćete stvariti i sagraditi bolje zdravlje kod dece. Predlažemo vam prvo detekciju prostora u kome beba spava i upoznate prisustvo zračenja.

Zaštita za vašu bebu

Kako su kreveti za naše bebe raznih dimezija nismo u mogućnosti da napravimo univerzalnu dimenziju zaštite za dečiji krevet. Odlučili smo da uvek proizvod napravimo prema vašim željama i dimenzijama kreveta vaše bebe. Proizvod ćemo napraviti u vrlo kratkom roku, a sve dimenzije za dečiji – baby krevet ne utiču na promenu cene proizvoda.

Dete do treće godine naučite da samo spava u svom krevetu.Spavanje preko dana traje od jednog do tri sata.Potrebno je paziti da dete ne spava u kasnim poslepodnevnim satima.Pokušajte makar ugrubo da planirate spavanje deteta svaki dan.Ako dete ne budete stavljali na spavanje svaki dan u isto vreme, teže ćete kod njega razviti zdrave navike spavanja.Pre svakog počinka uradite nešto što će vašem mališanu dati na znanje da se sprema za spavanje.To može biti ljuljanje u naručju, čitanje priča, pevušenje, ili ležanje i nežno uspavljivanje.Tako će dete znati da je vreme za odmor i samim tim će i lakše zaspati.

BioBaby

Spavanje vaše bebe ima veliku važnost za zdravlje koje treba da sagradi u toku sna. Zato je važno da uklonite štetna zračenja iz okoline i bebi omogućite da spava nesmetano i u kontinuitetu. Da bi san bio još lepši potrudili smo se da napravimo izuzetan proizvod visoke udobnosti uz memorijsku penu sa dobrim protokom vazduha i srebrnim vlaknima kao dobrom antibakterijskom zaštitom.

Rani razvoj deteta bitno utiče na zdravlje i blagostanje tokom celog života.Potrudite se da vašem detetu omogućite uslove za kvalitetan i redovan san, jer nedovoljan ili isprekidan san, naročito u periodima ključnim za razvoj, može imati veliki uticaj na zdravlje kasnije tokom života. Proizvod BioBaby savršeno popravlja san deteta i pruža bolji odmor.

Dodatne informacije

Proizvod je potpuno napravljen od prirodnih materijala uz garanciju proizvođača i izjavi o uslađenosti medicinskim uređajem države proizvođača. Proizvod je moguće kupiti na rate prema važećem cenovniku i uslovima na dan potpisivanja ugovora i prema pravilniku o trenutno aktivnoj akciji. Predviđena trenutna akcija omogućava kupovinu ovog proizvoda sa popustom prema važećem cenovniku.

Puna maloprodajna cena proizvoda BioBaby je 46.667 dinara.

Sve dimenzije proizvoda su standardne i mogu se napraviti van serije isključivo za poznatog kupca uz avansnu uplatu i rok isporuke od 9 do 90 dana. Dimenzije proizvoda su u dužinu 120 i širinu 60 

Iskoristite mogućnost 10% popusta na online kupovinu.

Bezbednost Proizvoda

Granične vrednosti ekspozicije Statičkom magnetnom polju definisane su osnovnim preporukama Međunarodne komisije za zaštitu od nejonizujućih zračenja ICNIRP. Izmerena vrednost magnetne indukacije na proizvodu je u dozvoljenim granicama i kao takav se potpuno bezbedno može koristiti bez štetnih posledica na organizam. Na proizvodu je izmerena dozvoljena vrednost za izlaganje stanovništva statičkom magnetnom polju, prema ovim preporukama iznosi 40mT za celodnevno izlaganje. Profesionalna dnevna izloženost za celo telo je 200mT.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.