Tehnička Kontrola

Pokrenuli smo proveru tehničke ispravnosti svih naših proizvoda. Kontrola je namenjena proizvodima svakih pet godina.

Kontrola tehničke ispravnosti svih naših proizvoda sa mangnetnim poljem namenjena je klijentima koji koriste naše proizvode. Provera stabilnosti magnetnog polja i jačine vrši se mernim indikatorima.

Periodična kontrola

Provera tehničke ispravnosti naših proizvoda vrši se u proseku svakih 5 godina. Kontrola se radi u kući kupca, mernim indikatorima za proveru stabilnosti magnetnog polja i proveru jačine magnetne indukcije. Kako je garancija naših proizvoda na stabilnost rada magnetnih traka bez ograničenja, u tom cilju želimo da periodično proverimo rad magneta.

Magnetno polje snage 1mT koje se nalazi u našim proizvodima, garantuje stabilnost i permanentnu indukciju. Ukoliko nije došlo do fizičkog oštećenja magnetnih traka, stabilnost polja je nepromenjeno bez obzira na rok trajanja.

Proizvod kome su magnetne trake fizički oštećenje na bilo koji način, može da izgubi stabilnost u polju i da smanji indukciju, zbog čega može da izostane efekat za koji je proizvod namenjen.

Za sve naše klijente koji redovno koriste proizvode, a pri tome pažljivo brinu o proizvodu u smislu pravlnog rukovanja i lčuvanja od fizičkog oštećenja, osigurali smo kontrolu tehničke ispravnosti u okviru koje želimo da proverimo rad magnetnog polja, efekat koji je proizvod ostavio na organizam i kako kupac rukuje proizvodom.

Pravo na zamenu

Ukoliko se prilikom kontrole tehniče ispravnosti proizvoda ustanovi da je magnetno polje oslabilo ili da nema svoje stabilnosti, kupac ima pravo na novi proizvod, pod uslovom da ga je pravilno koristio i da na proizvodu ne postoje fizička oštećenja koja mogu da uzrokuju pad magnetizma, a što dovodi do gubitka funkcije proizvoda.

Posebna ponuda

Klijenti koji koriste naše proizvode više od pet godina u kontinuitetu, imaju u našoj ponudi posebnu akciju za nabavku drugog proizvoda uz popust od 10% od redovne cene. Ovakvom akcijom želimo da omogućimo i drugim članovima domaćinstva da pomognu sebi u očuvanja dobrog ili popravak lošeg zdravlja.

Biomagnetna Terapija

Pad magnetnog polja uzrokuje lošu cirkulaciju i samim tim slabije dovođenje kiseonika i hrane u ćelije. To u osnovi dovodi do narušavanja imunološkog statusa organizma. Delovanjem magnetnim poljem za vreme spavanja poboljšava se snabdevanje telesnih ćelija hranjivim materijama i ostalim materijama neophodnim za život, podržava nesmetanu regeneraciju ćelija, održava elektromagnetsku ravnotežu ćelija i nervnog sistema i povoljno utiče na poboljšanje cirkulacije i vaskularnog sistema.

Na osnovu dosadašnjih istraživanja može se zaključiti da magnetno polje ostvaruje antiinflamatorni efekat, efekat smanjenja otoka i poboljšanja metabolizma u području zahvaćenim zapaljenskom reakcijom, kao i eliminaciju medijatora zapaljenja iz tog područja, što obezbeđuje i antidolorozni učinak, pa se ovako mogu tretirati mnoga inflamatorna obolenja praćena bolom.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.