Merenje Zračenja

Predlažemo vam merenje zračenja u vašem kućnom prostoru elektronskim indikatorima i postavljanje kreveta na pravilno i potpuno zdravo mesto za spavanje.

Jedno od najčešćih i vrlo štetnih je zračenje podzemih voda odnosno podzemnih vodenih tokova. Namerno je naglašeno da se radi o toku podzemnih voda, a ne samo o podzemnoj vodi, jer se ovaj oblik zračenja vezuje za dinamiku protoka podzemne vode, što znači da stajaća voda nije izvor ovog zračenja. Opšta karakteristika ovih zračenja je da su to niskofrekventna zračenja koja deluju na ljudski organizam i ostala živa bića iritirajući normalan rad ćelija, izazivajući promene membranskog potencijala, što dovodi do ozbiljnog poremećaja elektromagnetnog svojstva krvi i poremećaja celokupne energetske strukture bioloških sistema.

Pri detekciji toka podzemnih voda i ostalih geopatogenih zračenja, potrebno je pored ostalog, voditi računa o njegovom stepenu štetnosti, o dužini i trajanju tih tokova. GENIUS je radiestezijski profesionalni uređaj koji omogućava merenje zemaljskih zračenja, kosmičkih i zračenja izazvanih podzemnim vodama. 

Čovek, kao složena biološka jedinka, svakodnevno je izložen kako korisnim tako i štetnim zračenjima različitog intenziteta i vrsta. Najveća opasnost je što štetna zračenja ne možemo registrovati po njihovom nastanku, niti ih možemo ispitivati nekim jednostavnim metodama, što može ozbiljno narušiti zdravlje čoveka. Zaključimo da biopolje čoveka funkcioniše pravilno i harmonično sve dok je razmena energije okoline i organizma nesmetana od jednog do drugog žlezdanog sistema koji su zdravi i vitalni. 

Kada iz bilo kojeg razloga nastane nepravilan protok energije, harmonija energetskog polja se narušava i nastaje blokada energije. Ne postoji prostor u kojem čovek radi, živi i spava, a gde nema štetnog zračenja. Najopasnija su ona u kojima se čovek najduže zadržava, kao što su krevet i radno mesto. Kako čovek ne može da uoči štetno zračenje, može obratiti pažnju na neke simptome koji upućuju na njihovo postojanje i štetno dejstvo. Simptomi su prisutniji kod starijih osoba. 

Predlažemo vam detekciju i merenje zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru potpuno profesionalno, elektronskim mernim indikatorima nove generacije. Nakon izvršene detekcije predlažemo vam i EAV dijagnostiku zdravlja kako bi utvrdili koliko je zračenje ostavilo uticaja na vaše sisteme u telu, a na kraju vam možemo predložiti pravilnu zaštitu od zračenja.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.