Tražite Detekciju

Razne vrste zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru mogu da izazovu umor, vrtoglavicu ili nervozu. Detekcijom elektronskim indikatorima možemo da otkrijemo zračenja i da vam predložimo rešenje.

Prijava za detekciju – U nastavku možete da popunite obrazac

  • Ako imate nemiran san i često se budite između jedan i četiri.
  • Ako se budite umorniji nego kada ste otišli u krevet.
  • Ako se probudite sa bolovima ili glavoboljom
  • Ako patite od depresije, srčanih bolesti ili slabe probave
  • Ako patite od nesanice


Ovi simptomi su znak upozorenja.

Vrlo je verovatno da se vaš krevet nalazi se na GEOPATOGENOM području (geološki lomovi, podzemni vodeni tokovi ili ukrštanje Hartmannove mreže).

 

Tokom 20. veka razni istraživači … Haviland, Lakhowski, Von Phol, Cody, Staufer, Curry, Picard, Hartmann… ali i stari rimljani, istočni ljudi … (1000 p.n.e.) korišćenjem različitih metoda, svi su došli do istog zaključka:

SPAVANJE NA NJIMA MOŽE DA ŠTETI VAŠEM ZDRAVLJU

Uticaj loše zone spavanja može da deluje različito na naše organe. Postoji mogućnost da smanjite ili čak ukinete efekat lečenja ili lekova.  Prve smetnje su često blage i deluju uopšteno: Nesanica, vrtoglavica i blaga nestabilnost, ubrzani puls, aritmija, a kasnije dolazi do pojave većih simptoma bolesti.

Kako da ih otkrijemo?

Full Point je razvio naučnim metodama detekciju.

Cena instrumentalne DETEKCIJE prve prostorije iznosi 2500 dinara. Svaka sledeća prostorija je 1200 dinara.

Tražite detekciju ispunjavanjem kontakt forme koja je u nastavku.

Prijava za Detekciju

 

Potvrdite Vašu prijavu

Kontaktiraćemo vas vrlo brzo na broj telefona koji ste naveli u prijavi.

Zakažite detekciju zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru ispunjavanjem kontakt forme koja je u nastavku.

Izaberite zaštitu za sebe

Ostanite dobrog zdravlja u svakom delu svog dana

BioOffice

BioDrive

BioRelax

BioDispozitiv

Full Point Technology

Živite bez zračenja

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite, čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

Upoznajte naše proizvode

Saznajte kako da sačuvate zdravlje i održite dobru energiju u svom telu bez obzira da li je to na poslu, za vreme putovanja ili na spavanju. Proverite zašto gubite enegiju, osećate se umorno i neraspoloženo, a time svakako dovodite svoje zdravlje u opasnost. Pomoći ćemo vam otkrijete razlog i zajedno ćemo naći način da sačuvamo i obnovimo vašu energiju.

Poslovna Prilika

Ukoliko ste ambiciozni, otvoreni za izazove, motivisani da postižete više, spremni da plasirate svoje nove ideje i predloge, komunikativni ste i želite da vaš rad bude vrednovan i nagrađen, prijavite se za vaš posao budućnosti i predložite nam saradnju.

Vašu biografiju možete poslati na  prijava@geniusgroup.rs