Dodatni poklon

Uvek su posebni pokloni dodatni razlog za sreću naših zadovoljnih kupaca.

Poštujući naše klijente i druge osobe koji će to postati, pripremili smo dodatni poklon koji će vas sigurno još više obradovati. Kupovinom proizvoda u vrednosti većoj od 100.000 dinara dobijate dodatni poklon BioPain.

Akcija dodatnog poklona će biti aktivna od 01.02.2024. – 30.04.2024. godine i prema želji kupaca možemo je produžiti na veći period. Vrednost dodatnog poklona BioPain je 15.000 dinara i možete ga kupiti samostalno.

BioPain

Proizvod BioPain je konstruisan za smanjenje bolova delimičnih regija na kojima se koristi. Sadrži savitljivu magnetnu traku povećane indukcije ušivenu u pamučni matarijal vazdušne propustljivosti koji ne zadržava znoj.

Vrlo elatičan i savitljiv pamučni proizvod koji se može koristiti u svakoj prilici. Sadrži savitljivu magnetnu traku koja ima za cilj da lokalno pokrene cirkulaciju i metabolizam i time umanji bolove. Kvalitet prirodnim materijala ne dozvoljava znojenje i dozvoljava koži da slobodni diše. Dimenzije proizvoda su 40×40 i ispotučuje se u svojoj zaštitnoj torbici za prenos. Za više informacije o dodatnom poklonu pozovite naš info centar i saznajte i za druge akcije koje organizujemo za naše zadovoljne kupce.

Spavajte kvalitetno

Često o spavanju ne razmišljamo dok ne nastanu problemi sa umorom ili drugi zdravstveni problemi. Spavanje se često ne vezuje kao osnovni element za dobro zdravlje, a upravo u snu se odvijaju svi najvažniji regenerativni procesi.

Instrumentalnom detekcijom zračenja u vašem prostoru možemo da otkrijemo i uklonimo većinu razloga za loše spavanje. Probudite se ujutro sa puno više energije i sačuvajte zdravlje. Samo tako vaš dan može da bude uspešan. 

Primenom magnetne terapije, postižu se povoljni biološki efekti, sa posebnim akcentom na regenerativne i stimulativne efekte. Dokazan je povoljan podsticajni efekat na povećanje koštane gustine, zarastanje kostiju nakon preloma – stimuliše stvaranje kalusa u kostima, moguća primena i za vreme gips-imobilizacije, moguća primena i pri postojanju metala u tkivu, poboljšanje imunoloških snaga organizma, poboljšanje cirkulacije i određenih osobina krvi (smanjenje agregacije trombocita).

Budite sa nama i pratite naše stranice na kojima ćemo objaviti buduće akcije.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.