BioSupport

Namenjen je za podršku magnetnim poljem i laku primenu. Dodatno je pojačan memorijskom penom.

Kvalitetna podrška jakom memorijskom penom i magnetnim poljem pomaže kdo smanjenjan bolova i pravilnog držanja kostano-zglobnog i mišićnog sistema za vreme sedenja ili ležanja. Magnetno polje ubrzavajući cirkulaciju pojačava protok krvi u kapilarima i blago podiže temeraturu tela, kako bi u dužem vremenu smanjio bolove.

Кada vaš organizam ne može da dobije dovoljno krvi u u sve krajeve, vaše ruke ili stopala mogu biti hladne ili utrnute. Može doći i do promene boje kože – čak dobiti plavu nijansu! Loša cirkulacija takođe može da isuši vašu kožu, učini nokte lomljivim i dovede do opadanja kose, posebno na stopalima i nogama.

Dobra cirkulacija

Važan element u procesu cirkulacije je i promena tonusa krvnih sudova. Osnovna uloga cirkulacije je da transportovanjem krvi snabde tkiva i organe neophodnim količinama kiseonika i hranljivim materijama. Loša cirkulacija se javlja kada dođe do smanjenog ili ograničenog protoka krvi u određenim delovima tela. Cirkulacija je jedna od glavnih funkcija neophodna za održavanje života. Predstavlja neprekidan proces kretanja krvi (cirkulisanja) kroz zatvoren sistem tj. telo u cilju obezbeđivanja normalnog funkcionisanja organizma. Glavni organ zadužen za ovaj proces jeste srce. Desna i leva srčana komora imaju ulogu pumpe koja se odvija kroz proces periodične kontrakcije.

Uzroci loše cirkulacije mogu biti brojni i mogu delovati pojedinačno ili kombinovano/udruženo.  Kreću se od bezazlenih kao što su hladno vreme i niska temperatura, preko nezdravog načina života koji čine loše navike kao što je pušenje, gojaznost, nedovoljna fizička aktivnost, nepravilna ishrana, povećana masnoća, pa sve do ozbiljnih kao što su oboljenja krvi, krvnih sudova, bubrega, srca, hipertenzija, dijabetes i pojedine sistemske bolesti. 

Simptomi loše cirkulacije

Simptomi loše cirkulacije mogu biti brojni: 

 1. hladne ruke i noge (posebno stopala), 
 2. trnci u stopalima, prstima, nogama i rukama, 
 3. vrtoglavica, 
 4. smanjena maljavost nogu, 
 5. suva koža, 
 6. tup bol propraćen grčevima u mišićima najčešće izazvan nakon odmora posle duže šetnje, 
 7. promena boje kože (može biti ljubičasta, plavkasta ili bleda), 
 8. smanjeno znojenje stopala, 
 9. rane i ozlede kože koje sporije zarastaju, 
 10. krhki nokti, 
 11. pigmentacija kože, 
 12. tamni podočnjaci i 
 13. upornije lokalne infekcije. 

BioSupport

Proizvod je namenjen osobama kojima je potrebna podrška prilikom sedenja za ubrzavanje cirkulacije krvi i smanjenja bolova. Biomagnetic Support povećava dovod kiseonika i hranljivih materija i obezbeđuje i adekvatni imuni odgovor uz cirkulišuća antitela u odbrani od infekcije. Bez odgovarajuće cirkulacije, ćelije ne mogu preživeti i dolazi do nepovratnog oštećenja tkiva. Dodatni efekti su na koštano-zglobni i mišićni sistem u organizmu. Smanjenje bolova se oseti vrlo brzo, a redovnom upotrebom stvaraju se povoljni uslovi i za regeneraciju.

Izrađen je od potpuno prirodnih materijala koji pružaju maksimalnu podršku, oslonac, stailnost i udobnost pre svega, a pojačan je tvrdom memorijskom penom. U dužem periodu korišćenja stvaraju se bolji uslovi za regeneraciju tkiva, a time dolazi do smanjnog bola na mestu gde se proizvod koristi. Potpuno je bezbedan za korišćenje i nema štetnog delovanja.

Dodatne informacije

Proizvod je potpuno napravljen od prirodnih materijala uz garanciju proizvođača i izjavi o uslađenosti medicinskim uređajem države proizvođača. Proizvod je moguće kupiti na rate prema važećem cenovniku i uslovima na dan potpisivanja ugovora i prema pravilniku o trenutno aktivnoj akciji. Predviđena trenutna akcija omogućava kupovinu ovog proizvoda sa popustom prema važećem cenovniku.

Maloprodajna cena proizvoda BioSupport je 22.000 dinara.

Sve dimenzije proizvoda su standardne i mogu se napraviti van serije isključivo za poznatog kupca uz avansnu uplatu i rok isporuke od 9 do 90 dana. Dimenzije proizvoda su u dužinu 50 i širinu 50 

Iskoristite mogućnost 10% popusta na online kupovinu.

Bezbednost Proizvoda

Granične vrednosti ekspozicije Statičkom magnetnom polju definisane su osnovnim preporukama Međunarodne komisije za zaštitu od nejonizujućih zračenja ICNIRP. Izmerena vrednost magnetne indukacije na proizvodu je u dozvoljenim granicama i kao takav se potpuno bezbedno može koristiti bez štetnih posledica na organizam. Na proizvodu je izmerena dozvoljena vrednost za izlaganje stanovništva statičkom magnetnom polju, prema ovim preporukama iznosi 40mT za celodnevno izlaganje. Profesionalna dnevna izloženost za celo telo je 200mT.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.