BioComfort

Napravljen samo od prirodnih materijala u kombinaciji sa vunom i pamukom sa druge strane i pojačanu magnetnu terapiju.

Spavanje je često ometano lošim položajem glave i slabim protokom krvi u krvim sudovima vrata što često dovodi do jutarnje glavobolje ili vrtoglavice, a u dužem periodu i trajnih migrena ili drugih neuroloških simptoma. Materijal od koga je napravljen nije pogodan za razvoj bakterija, ne upija prašinu, te nije pogodan ni za razvoj grinja, što značajno smanjuje mogućnost nastanka alergija.

Dobar odmor je od ključnog značaja za naše zdravlje, telo, um i raspoloženje, pogotovo što provodimo trećinu života spavajući. Iako se preporučuje da svaka odrasla osoba ima sedam do osam sati sna, za mnoge od nas ovo je lakše reći nego učiniti. Problemi sa spavanjem mogu biti uzrokovani nizom stvari, od jela ili pića pre spavanja do položaja u kom spavamo. Stručnjaci za san objašnjavaju koje su to dobre, a koje loše pozicije za spavanje

Pravilna podrška

Da li je došlo vreme da svoj stari jastuk zamenite novim? Ukoliko se i nakon minimum 7-8 sati sna ne osećate dovoljno odmorno, osećate bolove u vratu i leđima, to je siguran znak da treba da promenite jastuk. Najbolji jastuk za spavanje je onaj koji odgovara vašim potrebama, to je jedini ispravan odgovor. Postoji više vrsta jastuka, a najbolji način da izaberete materijal punjenja i debljinu jastuka je prema načinu spavanja.

Kvalitetni jastuci za spavanje su oni koji vam omogućavaju kvalitetan san. S obzirom na to da svako od nas ima drugačiju naviku i položaj spavanja, nemoguće je reći koji je najkvalitetniji. Ali zato ćemo vam pomoći da na osnovu vaših navika odredite najbolju opciju za vas. Pronalaženje najboljeg jastuka nije jednostavan zadatak. Sa toliko opcija koje možete izabrati, sve se svodi na vaše lične želje za materijal i položaj spavanja.

Jedan od glavnih uzroka glavobolje, bola u vratu i ramenima, umora jeste pogrešno odabran jastuk. Ukoliko posedujete jastuk star godinama, pun gljivica i grinja, prašine, zasigurno je da ćete osetiti posledice, tokom noći ili ujutru nakon buđenja. Može se koristiiti za pozicioniranje glave i vrata pri spavanju, kao i za pozicioniranje pojedinih delova tela kod teško pokretnih bolesnika i bolesnika koji su vezani za krevet. Jastuk je punjen mikro-perlama od polistirena, koje su ujedno i najbitnija komponenta našeg jastuka. Perle, koje se sastoje od 5% polistirena i čak 95% vazduha, predstavljaju izuzetno lagan, penušav, ali izdrljživ higijenski materijal, te su dobar provodnik vlage i toplote. Da bi se izbeglo preterano „šuškanje“, a dobila lakoća i neprevaziđena prilagodljivost, koriste se najkvalitetnije perle čije su dimenzije idealno određene. Time se dobija divan zvučni utisak koji podseća na pesak.

Prirodan položaj

BioComfort spada u grupu anatonskih jastuka za pozicioniranje glave i vrata pri spavanju, tako da kičma zauzima prirodan položaj, a mišići vrata, ramenog pojasa i leđa su opušteni. Način na koji je oblikovan čini da vam glava i vrat tokom noći ostanu u povoljnom položaju, a vaše telo bude idealno poravnato. Dizajniran je tako da se savršeno prilagođava konturama glave i vrata. To pruža pravilan oslonac vratnim pršljenovima i ramenom pojasu, što je osnovni uslov za dobru cirkulaciju krvi u tom području tokom spavanja. Glava i vrat zadržavaju pravilan položaj i imaju dobar oslonac, kako pri spavanju na leđima, tako i pri spavanju na boku. Mišići vrata i ramenog pojasa su opušteni, što ne smanjuje cirkulaciju krvi kroz vrat ka mozgu. 

Jastuk je dizajniran tako da se sastoji iz četiri komore (jedne horizontalne i tri vertikalne) čija je osnovna funkcija zadržavanje oblika jastuka pri korišćenju. Kao takav, jastuk nije podložan gužvanju. Komore jastuka pomažu da jastuk zadrži svoj oblik prilikom korišćenja, čime se obezbeđuje potpuno miran i kvalitetan san. Koliko su mišići vrata i ramena napeti kada je jastuk neudoban postajemo svesni tek ujutru kada se probudimo sa osećajem umora, nenaspavanosti ili ukočenog, bolnog vrata, praćenog bolovima u glavi. Ako je jastuk neudoban, ako nema adekvatan oblik, debljinu i nije napravljen od kvalitetnog materijala, može da bude uzrok brojnih neprijatnosti.

Dodatne informacije

Proizvod je potpuno napravljen od prirodnih materijala uz garanciju proizvođača i izjavi o uslađenosti medicinskim uređajem države proizvođača. Proizvod je moguće kupiti na rate prema važećem cenovniku i uslovima na dan potpisivanja ugovora i prema pravilniku o trenutno aktivnoj akciji. Predviđena trenutna akcija omogućava kupovinu ovog proizvoda sa popustom prema važećem cenovniku.

Maloprodajna cena proizvoda BioComfort je 26.000 dinara.

Sve dimenzije proizvoda su standardne i mogu se napraviti van serije isključivo za poznatog kupca uz avansnu uplatu i rok isporuke od 9 do 90 dana. Dimenzije proizvoda su u dužinu 60 i širinu 40 

Iskoristite mogućnost 10% popusta na online kupovinu.

Bezbednost Proizvoda

Granične vrednosti ekspozicije Statičkom magnetnom polju definisane su osnovnim preporukama Međunarodne komisije za zaštitu od nejonizujućih zračenja ICNIRP. Izmerena vrednost magnetne indukacije na proizvodu je u dozvoljenim granicama i kao takav se potpuno bezbedno može koristiti bez štetnih posledica na organizam. Na proizvodu je izmerena dozvoljena vrednost za izlaganje stanovništva statičkom magnetnom polju, prema ovim preporukama iznosi 40mT za celodnevno izlaganje. Profesionalna dnevna izloženost za celo telo je 200mT.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.