Postupak reklamacije

Saznajte više kako da reklamirate proizvod ili uslugu sa kojom niste bili zadovoljni. Ovde se nalaze sve informacije za rešavanje reklamacije zakonom propisanim postupkom.

Saznajte sve o postupku reklamacije i zakonskom zaštitom u tom postupku i pokrenite reklamaciju na pravilan zakonski način. Predlažemo vam da pronađete najbolji put da ostvarite svoja prava ukoliko za to postoji zakonsko pravo.

Pokretanje reklamacije

Svaka reklamacija se podnosi isključivo u pisanom obliku putem regularne pošte na fizičku adresu Genius Group ili putem naše mail adrese reklamacije@geniusgroup.rs, a mi ćemo vam istim putem odgovoriti u zakonskom roku od 14 dana da li je vaša reklamacija osnovana i da li za nju imate zakonsko pravo.  Reklamacije rešava zakonska osoba – pravnik koji će pažljivo razmotriti vaš zahtev i odgovoriti na najbolji način koji je u vašem interesu. Ukoliko vam odgovor koji dobijete ne odgovara uvek se možete obratiti tržišnoj inspekciji koja je jedina nadležna u ovoj vrsti trgovačke reklamacije.

Reklamacija za uslugu

Podnošenjem reklamacija za uslugu sa kojom niste bili zadovoljni pomažete nam da kvalitetnije radimo posao i poboljšamo svoj rad. U zakonskom roku ćemo odgovoriti na vašu reklamaciju i pokrenuti sve zakonske mehanizme ukoliko ste zbog loše usluge bili oštećeni.

Reklamacija za proizvod

Reklamacija na proizvod se može podneti samo u roku od 14 dana od kupovine proizvoda i ukoliko proizvod niste koristili. Pokajanje je moguće samo u zakonskom roku u kome možete ostvariti svoja zakonska prava i samo u tom periodu je moguće vratiti proizvod proizvođaču.

Dodatne informacije

Ukoliko reklamirate proizvod za koji ste potpisali ugovor, reklamaciju možete podneti samo u roku od 14 dana za koji je propisano zakonsko pravo na pokajanje, ali svakako proizvod u tom periodu ne smete da koristite jer gubite pravo na reklamaciju. Korišćen ili oštećen proizvod ne može da bude predmet reklamacije. Reklamaciju – promenu odredbi iz ugovora (raskid ugovora) možete zatražiti samo u pisanom obliku, nakon čega ćete dobiti odgovor stručnog pravnog lica. Ukoliko odgovor koji dobijete bude negativan i reklamacija bude odbačena, stručno pravno lice može da traži naplatu naknade.

Pre podnošenja pismene reklamacije molimo vas da se dobro informišete o svojim pravima sa proizvođačem – osobom ovlšćenom za sklapanje ugovora o kupovini, a ukoliko postoji osnova za dobijanje prava na reklamaciju, samu reklamaciju pošaljete na našu fizičku ili mail adresu za podnošenje reklamacije. Stručno pravno lice (advokatska kancelarija ovlašćena za zastupanje) odgovoriće na vašu reklamaciju u zakonskom roku od 14 dana. Ukoliko vam odgovor koji dobijete ne odgovara, uvek možete svoja prava tražiti putem tržišne inspekcije koja je jedina nadležna za ovu vrstu kupovine.

U cilju dobrog poslovanja i odnosa sa našim klijentima uvek se trudimo da budemo na njihovoj strani i da čuvamo njihova prava. Slušamo vaše potrebe i želimo da svaki nesporazum i reklamaciju rešimo na najbolji mogući način.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

GeniusGroup

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Sva elektronska plaćanja zaštićena su bezbednim protokolima.

Predlažemo vam slušanje Genius Web Music

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.