Anketa

O zdravlju se razmišlja najčešće kada se pojave prve tegobe i tada se donose drastične odluke. Međutim, najmudrije je da delujete preventivno.

Briga o zdravlju doživotna je navika, kultura i način življenja. Procenjuje se da se čak polovina hroničnih bolesti može sprečiti boljom brigom o zdravlju u svakoj životnoj dobi. Za promene nabolje nikada nije kasno i zato već danas donesite neke zdrave odluke.

Pokrećemo anketu o kvalitetnom spavanju

Zbog sve većih problema sa spavanjem koje smo primetili kod sve većeg broja ljudi, pokrenuli smo anketu o kvalitetnom spavanju koja može da nam pomogne da sagledamo sve razloge i pokrenemo istraživanja.

Dobar san nije potreban samo za kvalitetan odmor, bolju koncentraciju i produktivnost na poslu. Kvalitet mnogo životnih segmenata zavisi od adekvatne naspavanosti i kvalitetnog sna. Impresivan je podatak da spavajući provedemo čak jednu trećinu svog života, što dovoljno govori o tome koliko je ova aktivnost značajna i koliko utiče na opšte životne procese.

Bez dovoljno kvalitetnog sna imuni sistem nema priliku da se obnavlja i zato slabi. Nedostatak sna i nekvalitetan san prouzrokuju smanjen broj T-ćelija, belih krvnih zrnaca koja su u organizmu zadužena za borbu sa izazivačima bolesti. Mnoge studije pokazuju da su ljudi koji loše spavaju ili spavaju nedovoljno ( ispod 7 sati) skloniji padu imuniteta, odnosno mogu da se razbole usled dolaska u kontakt sa najobičnijim virusom prehlade.

Kvalitetan san izuzetno je važan za čovekovo zdravlje i stanje duha. Dobar san okrepljuje organizam i priprema nas za sve izazove koji se pred nama iz dana u dan nalaze. Međutim, iako je vrlo važno naspavati se, najnovija istraživanja pokazuju da je kvalitet sna podjednako važan kao i kvantitet. Drugačije rečeno, bitno je i kako spavamo, a ne samo koliko spavamo. Iako sve brži životni tempo ljude navodi da veruju da im i pet do šest sati sna tokom noći može obezbediti dovoljan odmor, podaci koji stižu sa Univerziteta u Pensilvaniji i sa Volter Rid instituta pokazuju da čak i sedam sati sna na duže staze zaista nije dovoljno da bi organizam ostao potpuno zdrav.

Loše frekvencije, zračenja ili drugi prostorni poremećaji mogu da deluju na vas tako što vam oduzimaju energiju. Kada nemate energije, osim što to osećate kao umor i nemate volju da nastavite rad, tako i vaši organi reaguju. iz tog razloga vreme je da za sebe obezbedite pravilu zaštitu od zračenja na profesionalan način i osećate se bezbedno.

Elektromagnetna ili nejonizujuća zračenja proizvedena na različite načine, od energetskih vodova do mobilnih telefona i baznih stanica, zavisno od intenziteta, vrste, snage, udaljenosti i vremena izloženosti, izazivaju različita oboljenja, uključujući maligne bolesti. Nažalost, zbog nedovoljnih saznanja, još uvek nema jedinstvenog stava. Bolji uvid u realnu situaciju koju imaju dobri poznavaoci ove oblasti ukazuju da ne treba ignorisati njegove potencijalne opasnosti po zdravlje.

Zračenje u kućnom prostoru

Saznajte više o vrstama zračenja i njihovom uticaju na vaše zdravlje

Biološki efekti koje izazivaju ova zračenja su različiti i zavise od mnogih faktora: karakteristika izvora zračenja (dimenzija, frekvence zračenja, intenziteta, načina emitovanja zračenja) ekspozicije (rastojanja od izvora, prostorne distribucije zračenja, vremenske raspoređenosti i trajanja), bioloških karakteristika i funkcionalnog značaja zahvaćenog tkiva, dimenzija tkiva, njegovih fizioloških karakteristika, sastava.

Izaberite zaštitu za sebe

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

BioOffice

BioRelax

BioDrive

BioDispozitiv

Poslovna Prilika

Ukoliko ste ambiciozni, otvoreni za izazove, motivisani da postižete više, spremni da plasirate svoje nove ideje i predloge, komunikativni ste i želite da vaš rad bude vrednovan i nagrađen, prijavite se za vaš posao budućnosti i predložite nam saradnju.

Vašu biografiju možete poslati putem adrese iz kontakt forme.

GeniusGroup

Copyright © 2022 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Genius Group je ovlašćeni distributer za Full Point Technology & Bioriposo LifeStyle

Dodatne informacije o proizvodima i uslugama saznajte putem kontakt forme.

Verified connection and very secure purchase protected by SSL certificate.

Kontakt tehničke podrške nalazi se na stranicama za kontakt